yagizuyar7
Üye
-
Konu Sahibi
-
Samsung Galaxy Note 2 cihazımda Ditto Dn4 romunu kullanıyorum. Gayet memnunum. Ayrıca kasma gibi pek sıkıntısıda yok. Eksiklikleri yok değil tabi ama gayet güzel ve Note 4 özelliklerini %90 kullanmaya olanak sağlayan bi rom. Benim tavsiyem bu romu cihazınızda kullanmanızdır. Peki ya sizin rom önerileriniz nelerdir Note 2 için?
Onu geçen sefer yükledim ve play hizmetleri sorunu falan verdi bende tekrar dn4 romuna döndüm şimdi tekrardan onu kurup tek tek uygulamaları yüklemeye üşeniyorumBen CM12.1 kullanıyorum gayet güzel bence.
titanium backup çok övülüyor denemedim ama işini görür benceOnu geçen sefer yükledim ve play hizmetleri sorunu falan verdi bende tekrar dn4 romuna döndüm şimdi tekrardan onu kurup tek tek uygulamaları yüklemeye üşeniyorum
pek sanmıyorum siliniceğini
Ewt silinir imeikesin bi bilgi yokmu arkadaşlar
Hang cm rom o ivan meterin miBen CM12.1 kullanıyorum gayet güzel bence.
Hang cm rom o ivan meterin mi
Ewt silinir imei
imei nasıl yedeklicem yedekleyip geri yüklesem olmazmı
Teşekkurler.Bundan bi önceki surumu yuklemistim sd karta uygulamalar taşınmıyordu şimdi taşınıyor mu acaba
evet taşınıyor. Ivan meler zaten CM12 de o sorunu daha önceden düzeltmişti.Teşekkurler.Bundan bi önceki surumu yuklemistim sd karta uygulamalar taşınmıyordu şimdi taşınıyor mu acaba
Bu programla yedeklenior imei
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hızı yeterli.Note alan adam CM mi kullanır ya?s-pen features yok cm de
Lollipop gelene kadar takılıoz bunlarla=)Note alan adam CM mi kullanır ya?s-pen features yok cm de
Lollipop gelene kadar takılıoz bunlarla=)Note alan adam CM mi kullanır ya?s-pen features yok cm de
Cm12 deyken taşınmıyodu hatta link2 sd den falanda denemistim sd karta taşın deyince hafıza dolu diyordu halbuki dolu deildi hafızaevet taşınıyor. Ivan meler zaten CM12 de o sorunu daha önceden düzeltmişti.
Hızı yeterli.
OTA bekleyenler için sizler hangi tabiri kullanıyorsunuz bilmiyorumda ben şuan sadece ufak 4.3 OTA ve 4.4.2 OTA dışında güncellemedim. Genelde işim romlarla bu yüzden android. 5.0'ın en çok beğendiğim tarafı eski uygulamaları geri yüklemesi zaten senkronize olan uygulamaların kitkatta nedense geri gelmemesi beni şaşırtıyordu ama lolide çözmüşler 60-70 app inmeye başlıyor hemen.Bu android de guncelleme işini çözseler bi herkese aynı anda gelse apple daki gibi
yazın zaten yeni android surumunu falan tanıtırlar .ama bazı cihazlar daha yeni alıyor 5.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?