Haber Note 2 için Lolipop Onaylandı!...

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@~N.A.W.Y~ telefondan olmasa etiketlemek zahmet :ehe

byAndroid

byAndroid

Üye
konu dısı ama telde bi problem varda
Ben dn4 romundaydim stock geçeyim dedim
Stock Roma geçtim ama çağrılarda problem oluyor kardeşim beni arıyor bazen çalıyor tel bazen ulaşılamıyor diyor bezende çalar gibi oluyor sadece cevapsız arama yazıyor
Sorun modem de falan mı acaba ne yapmaliyim senın basına geldimi boyle bısey
3 parçalı stock rom kur. Sıkıntı kalmaz

MaxipmaN

Üye
Sony bütün telefonlarına aynı anda güncelleme getirirken Samsungun hızı kim daha kaliteli ve müşterisine önem veriyor bu kadar açık.
su geçirince garanti dışı bırakan samsung değil

Bülent872

Bülent872

Üye
su geçirince garanti dışı bırakan samsung değil
Kardeşim saçmalama telefonu tuzlu suya sokunca garanti dışı oluyor buna mahsus Sony kullanıcı memnuniyeti için 1kereliğine ücretsiz tamir ediyor, kullanım kılavuzunu okumadan telefon kullanıyorsunuz su geçirince garanti kabul etmedi mantıksız konuşma.

MaxipmaN

Üye
Kardeşim saçmalama telefonu tuzlu suya sokunca garanti dışı oluyor buna mahsus Sony kullanıcı memnuniyeti için 1kereliğine ücretsiz tamir ediyor, kullanım kılavuzunu okumadan telefon kullanıyorsunuz su geçirince garanti kabul etmedi mantıksız konuşma.
mantıksız değil yanlış hatırlama denir buna, konunun açılalı 6 ay oldu belki de

Bülent872

Bülent872

Üye
Su korumaya karşı dayanıklı, su geçirmez ikisi farklı ifade ve her kullanıcı kılavuzunda Normal su dan başka Tuzlu su vb.. sokmayın garanti dışıdır yazıyor kardeşim

Death Punch

Death Punch

Üye
Sonyci olabilirsinde bu konuda sony ne alaka ben onu anlamadım konu samsungun note 2 gibi güzel bi cihazına güncelleme geleceği yorumda tartışılan markacılık

• Beğen
Tepkiler: onurcngzhn34, MaxipmaN, byAndroid ve 1 kişi daha
byAndroid

byAndroid

Üye
Helal kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: Death Punch
AHKE

AHKE

Üye
:hmmm başıma gelmedi hiç eski note 2 cilere sordun mu belki onlardan bilen vardır.
@Jelly Beanci baya uşraşmış galiba rom işleriyle
Csc yi Tur falan yaptım suan bir sorun yok oldu gibi. lollipop gelene kadar stock ta takilayim=)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
sony ne alaka la. git fanboyluğunu başka yerde yap. halla halla :)

• Beğen
Tepkiler: byAndroid ve Silinen üye 2362831
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Note 3 Neo var bende bi tane ona gelir mi acaba :hmmm

byAndroid

byAndroid

Üye
Gelicek diye biliyorum

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Niye böyle yapıyorlar ki

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve Silinen üye 2362831

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Bir daha samsung almayın diyorlar kısaca :) o kadar çok telefon çıkarıyorlar ki kendileri bile unutuyor ne çıkardıklarını.
Malesef öyle mobil bölümü haddinden çıktı. Gelecekte büyük ihtimalle samsung almam

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam

Üst Alt