3 parçalı stock rom kur. Sıkıntı kalmazkonu dısı ama telde bi problem varda
Ben dn4 romundaydim stock geçeyim dedim
Stock Roma geçtim ama çağrılarda problem oluyor kardeşim beni arıyor bazen çalıyor tel bazen ulaşılamıyor diyor bezende çalar gibi oluyor sadece cevapsız arama yazıyor
Sorun modem de falan mı acaba ne yapmaliyim senın basına geldimi boyle bısey
Tamam onu bir deneyim3 parçalı stock rom kur. Sıkıntı kalmaz
su geçirince garanti dışı bırakan samsung değilSony bütün telefonlarına aynı anda güncelleme getirirken Samsungun hızı kim daha kaliteli ve müşterisine önem veriyor bu kadar açık.
Kardeşim saçmalama telefonu tuzlu suya sokunca garanti dışı oluyor buna mahsus Sony kullanıcı memnuniyeti için 1kereliğine ücretsiz tamir ediyor, kullanım kılavuzunu okumadan telefon kullanıyorsunuz su geçirince garanti kabul etmedi mantıksız konuşma.su geçirince garanti dışı bırakan samsung değil
mantıksız değil yanlış hatırlama denir buna, konunun açılalı 6 ay oldu belki deKardeşim saçmalama telefonu tuzlu suya sokunca garanti dışı oluyor buna mahsus Sony kullanıcı memnuniyeti için 1kereliğine ücretsiz tamir ediyor, kullanım kılavuzunu okumadan telefon kullanıyorsunuz su geçirince garanti kabul etmedi mantıksız konuşma.
Teşekkürler kardeşimHelal kardeşim.
Csc yi Tur falan yaptım suan bir sorun yok oldu gibi. lollipop gelene kadar stock ta takilayim=)başıma gelmedi hiç eski note 2 cilere sordun mu belki onlardan bilen vardır.
@Jelly Beanci baya uşraşmış galiba rom işleriyle
su geçirince garanti dışı bırakan samsung değil

Her ülkeye çıkmayacağı netleşmişti zaten ingiltere de liste dışında kaldı demek. Neyse gelen ülke ile idare edilir artık en azından rom için alt yapı olur.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Samsung Galaxy S III, Note II için Android Lollipop güncellemesi İngiltere’de gelmiyor - MaxiCep
Bir daha samsung almayın diyorlar kısacaNiye böyle yapıyorlar ki
o kadar çok telefon çıkarıyorlar ki kendileri bile unutuyor ne çıkardıklarını.Malesef öyle mobil bölümü haddinden çıktı. Gelecekte büyük ihtimalle samsung almamBir daha samsung almayın diyorlar kısacao kadar çok telefon çıkarıyorlar ki kendileri bile unutuyor ne çıkardıklarını.