lale63
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ama ön cam saglam sadece arkadaki camda catlama var hafif bi cizgi gibi bu demis ki telefonun beyninde sorun var ee telefon aciliyo sadece ekran yokservis 400-500 liraya değişiyodu zaten üstüne birazda kar koymuştur ortalama fiyatlar
Alt ve üst ekran birbirine bağlıymış zaten o yüzden birisinde sıkıntı olduğunda ikiside birlikte değişiyor. Bende sadece üst ekranı değişmek istemiştim olmamıştı aslında mümkünmüş ama yapan yok çok hassasmış o yüzden korkuyorlar ekran çatlar diye. Kısacası değiştimi komple değişiyoAma ön cam saglam sadece arkadaki camda catlama var hafif bi cizgi gibi bu demis ki telefonun beyninde sorun var ee telefon aciliyo sadece ekran yok
Anladm kardesim tesekkur ederimAlt ve üst ekran birbirine bağlıymış zaten o yüzden birisinde sıkıntı olduğunda ikiside birlikte değişiyor. Bende sadece üst ekranı değişmek istemiştim olmamıştı aslında mümkünmüş ama yapan yok çok hassasmış o yüzden korkuyorlar ekran çatlar diye. Kısacası değiştimi komple değişiyo
Telefon benim degil yardim almak icin actm bu konuyuTelefonu Satsan Daha Karlı Çıkarsın Yeni Telefon Al Zaten Android L Almayacak
Telefon benim degil yardim almak icin actm bu konuyu
Peki satarsak ne kadara gider ?Kim Olursa Olsun Her Durumda Zararlı Çıkarsınız Telefonu Satmadığınız Sürece
Peki satarsak ne kadara gider ?
YaniCihazın Kullanımına Göre Değişir Ortalama 500-700 Arası
Yani
o sekilde 600 civari gider diyosn
Telefonun kenarlarinda bisey yok cok temiz kullanilmis halen 0 gibi.
Görmek Lazım Başta Diyorum Göstermeden Nasıl Satabilirsin
Anladm kardesim yeni telefon onerecemNote 2 de ekran ile beraber dokunmatik panel ve s-pen dijitizer de bütünleşiktir o yüzden fiyat böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?