Püf Noktası Note 2 Ekran Degişimi Uçuk Fiyat

Sponsorlu Bağlantılar

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 Ekran Degişimi Uçuk Fiyat
Arkadasimin telefonu note 2 yere dusmus ön cam sapa saglam sadece icteki siyah camda cizik var catlak gibi.telefoncuya goturmus telefoncu beyinde hasar var 600 tl demis boyle bisey mumkun mu pazarlikla 500e indirmiste yinede cok fazla degilmi ki lutfen yorumlayn bugun lazm

serdar_gs

serdar_gs

Üye
servis 400-500 liraya değişiyodu zaten üstüne birazda kar koymuştur ortalama fiyatlar

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
servis 400-500 liraya değişiyodu zaten üstüne birazda kar koymuştur ortalama fiyatlar
Ama ön cam saglam sadece arkadaki camda catlama var hafif bi cizgi gibi bu demis ki telefonun beyninde sorun var ee telefon aciliyo sadece ekran yok

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ama ön cam saglam sadece arkadaki camda catlama var hafif bi cizgi gibi bu demis ki telefonun beyninde sorun var ee telefon aciliyo sadece ekran yok
Alt ve üst ekran birbirine bağlıymış zaten o yüzden birisinde sıkıntı olduğunda ikiside birlikte değişiyor. Bende sadece üst ekranı değişmek istemiştim olmamıştı aslında mümkünmüş ama yapan yok çok hassasmış o yüzden korkuyorlar ekran çatlar diye. Kısacası değiştimi komple değişiyo :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Telefonu Satsan Daha Karlı Çıkarsın Yeni Telefon Al Zaten Android L Almayacak

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Alt ve üst ekran birbirine bağlıymış zaten o yüzden birisinde sıkıntı olduğunda ikiside birlikte değişiyor. Bende sadece üst ekranı değişmek istemiştim olmamıştı aslında mümkünmüş ama yapan yok çok hassasmış o yüzden korkuyorlar ekran çatlar diye. Kısacası değiştimi komple değişiyo :)
Anladm kardesim tesekkur ederim

PriZm

PriZm

Üye
Note 2 de ekran ile beraber dokunmatik panel ve s-pen dijitizer de bütünleşiktir o yüzden fiyat böyle.

furkankaya559758

Üye
500 TL normal. Ön ve arka cam birbirine bağlı beraber değişiyorlar.

seckin_bilgic

seckin_bilgic

Üye
Elimde ekrani kirik note 2 var. Turkiyeden alinma. Sizce ne kadar eder satsam

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Tahminen konuşuyorum ama ortalama ekran değişimi 500 lira telefonunda ikinci el piyasası 700-800 olsa gerisini sen hesap et

seckin_bilgic

seckin_bilgic

Üye
200-300?

seckin_bilgic

seckin_bilgic

Üye
325 e tamir eden buldum yaptirip satacagim sanirim