Note 2 drop test

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Software95

Bunlar ya zengindir yada fabrika artığı telefonlardır.Hiç acımıyor, ben ona şaştım kaldım arkadaş madem kıracan içini sök parçala nereye ne koymuş ona bakta sonra tekrardan geri tak :ehe sonra bizde video'yu izleyip heee diyelim içinde şunlar şunlar var. Çekiçle vurmak artık azgınlık derecesi :nono:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
daha biz incelemeye elimice alamadık millet parçalıyo :D

heheee :D aynen yaaa :)

- - - Eklendi - - -

samsung beleş veriyor sırf bunun için. ustelık hediyesiyle beraber. :D adamlarda 600 lira gerçi herkez yapar.

Hahaaay :D drop test için samsung beleş veriyorsa hemen samsung'a mail atcam drop testin kralını yapcam bana ordan bi koli Note2 ve S3 gönderin diye :D :ehe :zuhaha:

- - - Eklendi - - -

Bunlar ya zengindir yada fabrika artığı telefonlardır.Hiç acımıyor, ben ona şaştım kaldım arkadaş madem kıracan içini sök parçala nereye ne koymuş ona bakta sonra tekrardan geri tak :ehe sonra bizde video'yu izleyip heee diyelim içinde şunlar şunlar var. Çekiçle vurmak artık azgınlık derecesi :nono:

Bana trilyonlar verseler elime çekici alıpta 2000TL'lik o cânım telefona vurmam vallaha :(

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Burada 2000bin tl ama orada buranın yarı fiyatı birde onların gsm firmaları sözleşmeli veriyor su parasına,öylelikle canı sıkılan telefonun sağlamlık testini yapıyor,videoya dikkat ederseniz ayrıca sol köşede birde kırık ip.5 var:D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Burada 2000bin tl ama orada buranın yarı fiyatı birde onların gsm firmaları sözleşmeli veriyor su parasına,öylelikle canı sıkılan telefonun sağlamlık testini yapıyor,videoya dikkat ederseniz ayrıca sol köşede birde kırık ip.5 var:D

Evet orda 5 lira burda 500lira gibi :D / aynen bende yukardaki yorumlarımda belirttim sol köşede ebediyete intikâl etmiş bir İphone 5 yatıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...