Note 2 Custom Rom/Root

Gokhan Moral default settings adam elektronik mühendisi bi bildiği vardır dimi

diyisin ,siyah kernel'de benim cihaz normalden fazla ısınıyor o zaman bir zararı yok yani dimi siyah kernelin ? birde açılırken göz gibi birşey çıkıyor ona sinir oluyorum onu kaldırmak mümkün mü ?

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
şimdi antutu bitmek üzere.Bakalım sonuç ne olacak

diyisin ,siyah kernel'de benim cihaz normalden fazla ısınıyor o zaman bir zararı yok yani dimi siyah kernelin ? birde açılırken göz gibi birşey çıkıyor ona sinir oluyorum onu kaldırmak mümkün mü ?

Sdcard içerisinde .nobootlogo adlı boş dosya oluştur veya STweaks dualboot sekmesinden No boot-logo işaretle

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
benim bildiğim cpu o.c yi kaldırmadığı zaman telefonun donması yada reset atması gerekiyor.Yanlışmıyım?

benim telefon ise ne ısınıyor ne reset atıyor.ama puanlar yerlerde sürünüyor

sanki o.c koruması var

siyah kernelin bir zararı olmaz dimi ? cihaz ciddi anlamda stock kernel varken daha az ısınıyor çünkü

Olmaz rahatlıkla kullanabilirsin. Navy cepnet kullanıyorum internet ISP değiştiriyorum internetsiz kaldım resimlere bakmam uzun sürebilir

Bu ayarların çoğu siyahkernel'de yok. Gereksiz bence bu ayarlar. Defaultta kalsın hepsi bunların.

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bu ayarların çoğu siyahkernel'de yok. Gereksiz bence bu ayarlar. Defaultta kalsın hepsi bunların.
sende perseus kernelini yükleyip bu ayarların default olduğuna bakarmısın? ve perseus ile 1.6 ghz de antutu testi yaparsan daha iyi olur

sende perseus kernelini yükleyip bu ayarların default olduğuna bakarmısın? ve perseus ile 1.6 ghz de antutu testi yaparsan daha iyi olur

Ayarlar öyle de cm'deyim ve perseus sammy romlar için gene aynı tür sonuçları veriyordu bende 17000 civarı.

Navy birden cihaza abanma az az overclock yap önerim

Olmaz rahatlıkla kullanabilirsin. Navy cepnet kullanıyorum internet ISP değiştiriyorum internetsiz kaldım resimlere bakmam uzun sürebilir

peki burada ne yazıyor ?

• based on GT-I9300_JB_Opensource_Update9
  • updated mali driver to support latest CM-10.1
  • some ramfs changes/fixes/tweaks
  • tested only on Samsung 4.1.2 latest official ROM and CM-10.1 nightly (30/3/2013). Samsung 4.2 leaks are not supported. Also CM10 support is dropped as I don’t want to keep 3 different mali drivers in the kernel.
  • v1.9.0->v1.9.1: fixed hw acceleration problems (samsung roms only). enabled zram (500MB with swappiness of 100).
Download:
TODO (in later 1.9.X versions):

1. fix slide2wake
  2. fix wifi tethering for CM10.1 ROMs
  3. improve scoobydoo sound
  4. cherrypick Andrei’s mdnie control & calibration magic
  5. move dual-boot part of recovery to an aroma installer based zip package
ingilizcem fena değil bazılarını anlıyorum fakat teknik terimler var mesela zram gibi

Araştırman daha iyi olacaktır buraya yazamam şimdi telefondayım zaten