Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Hangi uyarı o? Biraz detaylı yaz..
Yav mesela mj5 bootloader denedim 4.1.2 rom denedim download modda odinde start dediğimde unsupported diyor yükleme başarısız oluyor 4.1.2 bootloader kur diyosun ya download moda alıp 4.1.2 bootloader kurarkende unsupported uyarısı vermeyecekmi?

PriZm

PriZm

Üye
Ben yaptığımda hata vermemişti..

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Ben yaptığımda hata vermemişti..
ee zahmet olmassa şu 4.1.2 bootloaderine nasıl ulaşırım söylermisin o zaman :D mk4 üzeri son son verilen stocklardanmı vardı sendede? mk9 ml3 ml4 ml6 vs?

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
ben xperia u aldım almaz olaydım (neyse artık)
rootladım-rom attım(şuan 4.1.2 Unoffical JB)-Bootloader açık
bunları yaptım oc yapılı hala performans kaybından sinir oldum dün azdaha duvara fırlatcaktım oyundaydım clash of clans tam o sıra babam aradı telefon titriyo kitledi ses yok led bar yanıyo clash ekranda kaldı öylece arkadaşta sola var onda arkaplan dolu uygulamayla çağrı geliyo anında ekranda çağrı sinir olcam abi babama sesimide çıkaramıyom alırken sen aldın diyecek biliyorum o yüzden note II alıcam çok şekil bi cihaz note 3 beni aşar malum 2 milyar
bu yüzden xperia u danda xperia danda soğudum bimekste note 2 kullandım o 2 dkka beni nasıl mutlu etti ama anlatamam bide 3.5 '' sıktı artık 5+'' çıkmak istiyorum sonuç olarak bu note II ye 4.3 kesin geliyomu ?
Zaten note II için 4.3 geldi ama Türkiye ye gelmedi henüz fakat başka bir ülkenin resmi sürümü yüklenebilir sılıntı olmadan.

doqukans2

doqukans2

Üye
Zaten note II için 4.3 geldi ama Türkiye ye gelmedi henüz fakat başka bir ülkenin resmi sürümü yüklenebilir sılıntı olmadan.
heh sağolasın ben bunu 2-3 gündür arıyorum sağol duamı aldın :)

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıntı sonra 4.1.2 ye dönememek custom kuramamak bunuda hatırlatırsan iyi olur :)
Örnek ben :D Stock mk9 tabanı kurduktan sonra knox 4.1.2 ye dönmeye mk9 altına dönmeye herşeye engel koyuyor. Unsupported Version :D Valla sinirlendim gece knox sayacınada garantisinede dedim bastım philz touchu kurdum sayacım 1 oldu :D
Root etmek custom rom kurmak downgrade hepsi şu an için sıkıntı bilginize.

BurakTura

BurakTura

Üye
lan benim teli rootlayim gereksiz uygulamalari silip unroot yapmistim guncellemeleri kontrol edebiliyordum bugun okuldayken modifikasyon hatasi aldim altima ... lan diyorum ne alaka rootlu degil falan kapadim actim gecti yine guncellemeleri konrol edebiliyorum :D

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Sıkıntı sonra 4.1.2 ye dönememek custom kuramamak bunuda hatırlatırsan iyi olur :)
Örnek ben :D Stock mk9 tabanı kurduktan sonra knox 4.1.2 ye dönmeye mk9 altına dönmeye herşeye engel koyuyor. Unsupported Version :D Valla sinirlendim gece knox sayacınada garantisinede dedim bastım philz touchu kurdum sayacım 1 oldu :D
Root etmek custom rom kurmak downgrade hepsi şu an için sıkıntı bilginize.
o kısım kurduktan sonraki sıkıntı ama :D hatırlattığınız iyi oldu yoksa ben costom rom root filan uğraşmıyorum onun için sıkıntı yok dedim. Ama geri dönecekler ve costom rom yükleyecekler için sıkıntı olur tabi ama şimdiye kadar 4.3 yüklemeyen birisi zaten benim gibi stok sevenlerdir :)
4.1.2 ye geri dönüşü var diye biliyordum :S

bydadaloglu

Üye
Yaw ne 4.3 müş be samsung Türkiye ye veremedi gitti şu yazılımı pes yani

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
aynen ya suyu çıktı :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
o kısım kurduktan sonraki sıkıntı ama :D hatırlattığınız iyi oldu yoksa ben costom rom root filan uğraşmıyorum onun için sıkıntı yok dedim. Ama geri dönecekler ve costom rom yükleyecekler için sıkıntı olur tabi ama şimdiye kadar 4.3 yüklemeyen birisi zaten benim gibi stok sevenlerdir :)
4.1.2 ye geri dönüşü var diye biliyordum :S
Valla mk4 te bir şekilde vardı ama mk9 yükledikten sonra bir türlü dönüş yapamadım knox denen lanet olasıca pislik hapsetti beni :D Ne yüklemeye çalışsam engelliyor. Sıkıldım bende phliz kurup custom romu attım ama knox sayacı 1 oldu tabi. Beklentim ileriki zamanlarda knox sayacınıda 0 layan bir uygulamanın gelmesi :D
xdada bir developer knox sayacının 1 olması garantiyi iptal etmez sadece knox uygulamalarını bi daha kullanamassın dedi ama bunu bilen duyan varmı? :D

reberemo

Üye
canlar. odin tamam.. bi yardım etseniz be ya :) başka ne yapıyoruz şimdi 4.3 yüklemek için. okudum bayağı ama göremedim 40 küsür sayfada. bi link olur anlatım olur. şimdiden teşekkür ederim

bydadaloglu

Üye
Seçtiğin roomu indir ardından rar dan çıkar telefonu orta tuş ses alt tuşa basılı olaral aç sonra ses üst tş ile devam de ve usb kabloyu tak odin teli tanıyınca pda yada en üstte bulunan dosya seçme menüsü ile roomu seç ve start telefon kendisi restart yapana dek bekle o kadar

reberemo

Üye
seçtiğim rom? link mümkün mü :)

docg

Üye
Arkadaşla sammobilede türkiye resmi güncellemenin başladığını gösyeriyo isterseniz kendiniz bakın ama bana hala gelmedi bu nasıl iştir.

BurakTura

BurakTura

Üye
sammobile kafayi yemis. 28 Aralıkta guncelleme verildi gosteriyor

phasan

phasan

Üye
arkadaşlar siz sadece telefona gelen guncellemeye bakın bazı sıteler kafayı yemış

BurakTura

BurakTura

Üye
Hangi sammobile ben göremedim hala ağustostaki 4.1.2 yi gösteriyor

bu linkte note 2 icin android 4.3 surumunun ulke ulke gelme zamanlarini yaziyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt