PriZm
Üye
Hangi uyarı o? Biraz detaylı yaz..Dediğini anladım ama 4.1.2 bootlader bulamıyorum bulsam kuracam peki 4.1.2 bootloader kurarken şu anki desteklenmiyor uyarısı vermeyecekmi?
Hangi uyarı o? Biraz detaylı yaz..Dediğini anladım ama 4.1.2 bootlader bulamıyorum bulsam kuracam peki 4.1.2 bootloader kurarken şu anki desteklenmiyor uyarısı vermeyecekmi?
Yav mesela mj5 bootloader denedim 4.1.2 rom denedim download modda odinde start dediğimde unsupported diyor yükleme başarısız oluyor 4.1.2 bootloader kur diyosun ya download moda alıp 4.1.2 bootloader kurarkende unsupported uyarısı vermeyecekmi?Hangi uyarı o? Biraz detaylı yaz..
ee zahmet olmassa şu 4.1.2 bootloaderine nasıl ulaşırım söylermisin o zamanBen yaptığımda hata vermemişti..
mk4 üzeri son son verilen stocklardanmı vardı sendede? mk9 ml3 ml4 ml6 vs?Zaten note II için 4.3 geldi ama Türkiye ye gelmedi henüz fakat başka bir ülkenin resmi sürümü yüklenebilir sılıntı olmadan.ben xperia u aldım almaz olaydım (neyse artık)
rootladım-rom attım(şuan 4.1.2 Unoffical JB)-Bootloader açık
bunları yaptım oc yapılı hala performans kaybından sinir oldum dün azdaha duvara fırlatcaktım oyundaydım clash of clans tam o sıra babam aradı telefon titriyo kitledi ses yok led bar yanıyo clash ekranda kaldı öylece arkadaşta sola var onda arkaplan dolu uygulamayla çağrı geliyo anında ekranda çağrı sinir olcam abi babama sesimide çıkaramıyom alırken sen aldın diyecek biliyorum o yüzden note II alıcam çok şekil bi cihaz note 3 beni aşar malum 2 milyar
bu yüzden xperia u danda xperia danda soğudum bimekste note 2 kullandım o 2 dkka beni nasıl mutlu etti ama anlatamam bide 3.5 '' sıktı artık 5+'' çıkmak istiyorum sonuç olarak bu note II ye 4.3 kesin geliyomu ?
heh sağolasın ben bunu 2-3 gündür arıyorum sağol duamı aldınZaten note II için 4.3 geldi ama Türkiye ye gelmedi henüz fakat başka bir ülkenin resmi sürümü yüklenebilir sılıntı olmadan.

Sıkıntı sonra 4.1.2 ye dönememek custom kuramamak bunuda hatırlatırsan iyi olurZaten note II için 4.3 geldi ama Türkiye ye gelmedi henüz fakat başka bir ülkenin resmi sürümü yüklenebilir sılıntı olmadan.

Stock mk9 tabanı kurduktan sonra knox 4.1.2 ye dönmeye mk9 altına dönmeye herşeye engel koyuyor. Unsupported Version
Valla sinirlendim gece knox sayacınada garantisinede dedim bastım philz touchu kurdum sayacım 1 oldu 
o kısım kurduktan sonraki sıkıntı amaSıkıntı sonra 4.1.2 ye dönememek custom kuramamak bunuda hatırlatırsan iyi olur
Örnek benStock mk9 tabanı kurduktan sonra knox 4.1.2 ye dönmeye mk9 altına dönmeye herşeye engel koyuyor. Unsupported Version
Valla sinirlendim gece knox sayacınada garantisinede dedim bastım philz touchu kurdum sayacım 1 oldu
Root etmek custom rom kurmak downgrade hepsi şu an için sıkıntı bilginize.
hatırlattığınız iyi oldu yoksa ben costom rom root filan uğraşmıyorum onun için sıkıntı yok dedim. Ama geri dönecekler ve costom rom yükleyecekler için sıkıntı olur tabi ama şimdiye kadar 4.3 yüklemeyen birisi zaten benim gibi stok sevenlerdir 
Valla mk4 te bir şekilde vardı ama mk9 yükledikten sonra bir türlü dönüş yapamadım knox denen lanet olasıca pislik hapsetti benio kısım kurduktan sonraki sıkıntı amahatırlattığınız iyi oldu yoksa ben costom rom root filan uğraşmıyorum onun için sıkıntı yok dedim. Ama geri dönecekler ve costom rom yükleyecekler için sıkıntı olur tabi ama şimdiye kadar 4.3 yüklemeyen birisi zaten benim gibi stok sevenlerdir
4.1.2 ye geri dönüşü var diye biliyordum :S
Ne yüklemeye çalışsam engelliyor. Sıkıldım bende phliz kurup custom romu attım ama knox sayacı 1 oldu tabi. Beklentim ileriki zamanlarda knox sayacınıda 0 layan bir uygulamanın gelmesi 

Hangi sammobile ben göremedim hala ağustostaki 4.1.2 yi gösteriyorsammobile kafayi yemis. 28 Aralıkta guncelleme verildi gosteriyor
Hangi sammobile ben göremedim hala ağustostaki 4.1.2 yi gösteriyor