Hayır reset yapmadığın zaman silinmiyorPeki telefondaki her sey silinecek mi birde turkcemi![]()
Yapan böyle yapmış resmi olmayan yazılımlarda sayaç artıyorbu sayaç diğer yazılımlarda niye artıyor ?
Stock rom kurduğunda sayaç artmıyo rahatlıkla kur kaldır yine kur vs.
stock roma mahkum kaldım 
hmm az önce çekimlere falan baktım güzel slow motion fast m. var o yönden rahatladım oyun performansından bahsedermisiniz?kamerası s3ten aşağı kalmaz üst model daha iyidir bence
Note II Antutu banchmark ta GPU yani ekran kartı için Excellent sonucunu veriyor bu da mükemmel anlamına geliyor cpu ve ram için de good sonucunu veriyor. Kamera performansı da s3 gibi. 4.3 e gelince güncelleme çıkalı aylar oldu ama Türkiye ye geç geliyor ki bu da benim için önemli değil almanya sürümünü kurup keyfime bakarımalmayı düşünüyorum 4.3 kesin gelcekmi yoksa gelmezmi 4.4 ü kaldırcak kapasitede bir cihaza geç bile kaldılar ama bilemem birde note 2 oyularda ekran kartı yüzünden zayıf kalıyor diyorlar gerçekten böylemi (n.o.v.a-deag trigger 2-gta SA-GTA VC-vb) 1300 liraya bimeksten alıcam bu fiyat fazlama note 3 çıkmasına rağmen kararsızım kamera performansı s3 kadar varmı yada fazlamı biraz bilgi verirseniz sevinirim
Basit.4.3 stock romlarda knox var dikkat edin root falan etmeyin knox sayacı 1 oldumu sıfırlamanın bi yolu yok şimdilik.
Nası yapacam onu? xdada kime sorsam dönüş yok dedi kaldım böyle kaç gündürBasit.
4.1.2 bootloaderı yükle
4.1.2 romu yükle
Tamamdır.
ben xperia u aldım almaz olaydım (neyse artık)Note II Antutu banchmark ta GPU yani ekran kartı için Excellent sonucunu veriyor bu da mükemmel anlamına geliyor cpu ve ram için de good sonucunu veriyor. Kamera performansı da s3 gibi. 4.3 e gelince güncelleme çıkalı aylar oldu ama Türkiye ye geç geliyor ki bu da benim için önemli değil almanya sürümünü kurup keyfime bakarım
Dönüş yok dediler çünkü Ditto Note 3 konusunda o kadar çok fazla ve aynı soruları yazdınki kimse yardım etmek istemiyor.. Orası Maxicep değil unutma.Birgün bundan dolayı bile ban yiyebilirsin.Nası yapacam onu? xdada kime sorsam dönüş yok dedi kaldım böyle kaç gündür

Yav nasıl var bi anlat şunuda mübarek gecede duamı al kaldım lanet olası stocktaDönüş yok dediler çünkü Ditto Note 3 konusunda o kadar çok fazla ve aynı soruları yazdınki kimse yardım etmek istemiyor.. Orası Maxicep değil unutma.Birgün bundan dolayı bile ban yiyebilirsin.
Geri dönüş var dediğim gibi.

Yav nasıl var bi anlat şunuda mübarek gecede duamı al kaldım lanet olası stockta![]()
Dediğini anladım ama 4.1.2 bootlader bulamıyorum bulsam kuracam peki 4.1.2 bootloader kurarken şu anki desteklenmiyor uyarısı vermeyecekmi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu konuyu takip et.Adam birkaç gün içinde basit bir downgrade klavuzu hazırlayacak.Adım adım yaparsan bir sorun çıkmaz.
Yada benim dediğim şekilde önce 4,1,2 bootloader ardından 4.1.2 romu yükleyebilirsin.