Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
ben s3 için 4.3 kuracağım konu yeri değil fakat sayaç artarmı stock romda ? root falan vs yapmayacağım birde türkiye güncellemesi glince onu kurcam artarmı sayaç ?

codblackops2

codblackops2

Üye
Orijinal romu yuklersen artmaz.orijinal turkiyeyide yuklesen artmaz

blackcat67

blackcat67

Üye
bu sayaç diğer yazılımlarda niye artıyor ?

MaxipmaN

Üye
bende 4.1.2 yüklü güncelleme var diyodu kontrol için ilk açarken mobil veriyi açmış sanırım kuruş gitti 4.3mü yapacak yani?

bydadaloglu

Üye
Bazı note 2 lere geldi seninkinede olabilir o zaman kuruş değil tl gider

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
bu sayaç diğer yazılımlarda niye artıyor ?
Yapan böyle yapmış resmi olmayan yazılımlarda sayaç artıyor :) Stock rom kurduğunda sayaç artmıyo rahatlıkla kur kaldır yine kur vs.
Bende stock 4.3 almanya kurdum mk9 dan geri dönüş yokmuş kaldım bön bön bakıyorum :D
4.3 stock romlarda knox var dikkat edin root falan etmeyin knox sayacı 1 oldumu sıfırlamanın bi yolu yok şimdilik.
Ne güzel ditto note kullanıyodum :D stock roma mahkum kaldım :D

oguzhangul32

Üye
bu günde gelmedi ..

MaxipmaN

Üye
güncelleme gelince batırıyolar telefonu inşallahh şarja birşey olmaz

doqukans2

doqukans2

Üye
almayı düşünüyorum 4.3 kesin gelcekmi yoksa gelmezmi 4.4 ü kaldırcak kapasitede bir cihaza geç bile kaldılar ama bilemem birde note 2 oyularda ekran kartı yüzünden zayıf kalıyor diyorlar gerçekten böylemi (n.o.v.a-deag trigger 2-gta SA-GTA VC-vb) 1300 liraya bimeksten alıcam bu fiyat fazlama note 3 çıkmasına rağmen kararsızım kamera performansı s3 kadar varmı yada fazlamı biraz bilgi verirseniz sevinirim

MaxipmaN

Üye
kamerası s3ten aşağı kalmaz üst model daha iyidir bence

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
doqukans2

doqukans2

Üye
kamerası s3ten aşağı kalmaz üst model daha iyidir bence
hmm az önce çekimlere falan baktım güzel slow motion fast m. var o yönden rahatladım oyun performansından bahsedermisiniz?

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
almayı düşünüyorum 4.3 kesin gelcekmi yoksa gelmezmi 4.4 ü kaldırcak kapasitede bir cihaza geç bile kaldılar ama bilemem birde note 2 oyularda ekran kartı yüzünden zayıf kalıyor diyorlar gerçekten böylemi (n.o.v.a-deag trigger 2-gta SA-GTA VC-vb) 1300 liraya bimeksten alıcam bu fiyat fazlama note 3 çıkmasına rağmen kararsızım kamera performansı s3 kadar varmı yada fazlamı biraz bilgi verirseniz sevinirim
Note II Antutu banchmark ta GPU yani ekran kartı için Excellent sonucunu veriyor bu da mükemmel anlamına geliyor cpu ve ram için de good sonucunu veriyor. Kamera performansı da s3 gibi. 4.3 e gelince güncelleme çıkalı aylar oldu ama Türkiye ye geç geliyor ki bu da benim için önemli değil almanya sürümünü kurup keyfime bakarım

doqukans2

doqukans2

Üye
Note II Antutu banchmark ta GPU yani ekran kartı için Excellent sonucunu veriyor bu da mükemmel anlamına geliyor cpu ve ram için de good sonucunu veriyor. Kamera performansı da s3 gibi. 4.3 e gelince güncelleme çıkalı aylar oldu ama Türkiye ye geç geliyor ki bu da benim için önemli değil almanya sürümünü kurup keyfime bakarım
ben xperia u aldım almaz olaydım (neyse artık)
rootladım-rom attım(şuan 4.1.2 Unoffical JB)-Bootloader açık
bunları yaptım oc yapılı hala performans kaybından sinir oldum dün azdaha duvara fırlatcaktım oyundaydım clash of clans tam o sıra babam aradı telefon titriyo kitledi ses yok led bar yanıyo clash ekranda kaldı öylece arkadaşta sola var onda arkaplan dolu uygulamayla çağrı geliyo anında ekranda çağrı sinir olcam abi babama sesimide çıkaramıyom alırken sen aldın diyecek biliyorum o yüzden note II alıcam çok şekil bi cihaz note 3 beni aşar malum 2 milyar
bu yüzden xperia u danda xperia danda soğudum bimekste note 2 kullandım o 2 dkka beni nasıl mutlu etti ama anlatamam bide 3.5 '' sıktı artık 5+'' çıkmak istiyorum sonuç olarak bu note II ye 4.3 kesin geliyomu ?

PriZm

PriZm

Üye
Nası yapacam onu? xdada kime sorsam dönüş yok dedi kaldım böyle kaç gündür
Dönüş yok dediler çünkü Ditto Note 3 konusunda o kadar çok fazla ve aynı soruları yazdınki kimse yardım etmek istemiyor.. Orası Maxicep değil unutma.Birgün bundan dolayı bile ban yiyebilirsin. :)

Geri dönüş var dediğim gibi.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Dönüş yok dediler çünkü Ditto Note 3 konusunda o kadar çok fazla ve aynı soruları yazdınki kimse yardım etmek istemiyor.. Orası Maxicep değil unutma.Birgün bundan dolayı bile ban yiyebilirsin. :)

Geri dönüş var dediğim gibi.
Yav nasıl var bi anlat şunuda mübarek gecede duamı al kaldım lanet olası stockta :D

PriZm

PriZm

Üye
Yav nasıl var bi anlat şunuda mübarek gecede duamı al kaldım lanet olası stockta :D

Şu konuyu takip et.Adam birkaç gün içinde basit bir downgrade klavuzu hazırlayacak.Adım adım yaparsan bir sorun çıkmaz.

Yada benim dediğim şekilde önce 4,1,2 bootloader ardından 4.1.2 romu yükleyebilirsin.

Hem neden stock kullanıyorsunki?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi

Şu konuyu takip et.Adam birkaç gün içinde basit bir downgrade klavuzu hazırlayacak.Adım adım yaparsan bir sorun çıkmaz.

Yada benim dediğim şekilde önce 4,1,2 bootloader ardından 4.1.2 romu yükleyebilirsin.
Dediğini anladım ama 4.1.2 bootlader bulamıyorum bulsam kuracam peki 4.1.2 bootloader kurarken şu anki desteklenmiyor uyarısı vermeyecekmi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt