aşikar53
Üye
ÇIKMIŞ BANA DA YARDIM EDİN KURAYIMHele şu dn romun v3 gelsin bakalım duruma göre bakacaz
Son düzenleme:
ÇIKMIŞ BANA DA YARDIM EDİN KURAYIMHele şu dn romun v3 gelsin bakalım duruma göre bakacaz
2 hata var.
Kilit ekranı seçeneklerindeki watercolour kilidinde sürükleyerek açarken ses gelmiyor
Galeride facebook resimlerinin göstermesi için sns de giriş yapınca force close veriyor.Ama takvim senkronizasyonu sorunsuz.
Ama ikiside dert etmeyeceğim ufak tefek problemler.Birde V4 sürümúnde note 3 kamerası tahminlerime göre gelecek.Çünkü o zamana kadar 4.3 ün kernel kaynakları indirmeye sunulur ve kamerayı portlayabilirler.

O ses bende de geliyor sürüklerken de ses gelmesi lazım.Youtube dan bakvalla denedimde bende watercolourda wınk diye bi ses geliyo
facebook resimlerinide galeride hiç kullanmıyorum o yüzden denk gelmedim

buda bende hiç olmadı? temiz bi kurulum yaptım ben alakası olabilir mi? sıfırladım öyle kurdumBirde Launcher ramde daha 600 mb boş yer olmasına rağmen bazen kapanıyor açılıyor.Services.jar dosyasının dúzenlenmesi gerekli.
hiç sıkıntı yok o wınk bile yeter böyle kararlı custom romlar çok az öper başıma koyarımO ses bende de geliyor sürüklerken de ses gelmesi lazım.Youtube dan bak![]()

397?Birde bende toplamda 397 program var biri çakışıyorda olabilir
bende sistem artı kendi uygulamalarım toplam 316'ymış. Çok kurcalamadım henüz az zorlayım bakalım olacakmı bende
bu takıntılar çok kötü
oo sen bu hatayı çok fazla almışsın bense hiç almadım bi sıkıntı var agaYok add on ları kurmadan önce sistemi kurduktan sonra da vardı.Hatta şimdi aklıma geldi, titanium backup yedeklerini geri yüklemeden bile vardı
nasıl anlarım peki bu bende varmı? cidden ne bi hata ne bi ana ekranda çökme anlık donma falan hiç bişey olmadı.Bence sendede oluyor ama sende uygulama fazla olmadığından launcherın reload yaptığını bile fark etmiyorsun
Çünkü xda konusuna bakarsan bu sorunu yaşayan tek ben değilim.