Ben samsungun ülke ülke dağılım yapmasını hala anlamış değilim çıkar güncellemeni bütün dünyaya aynı anda ver. Bi sürüm çıkıyor bazı ülkeler aynı sürümü kullanırken diğerleri yeni sürüm kullanıyor öyle işmi olur büyük ayrımcılık.
ama gerçekten şaka bi yana samsung çok iyi bi teknoloji yapar kasa kalitesini duzeltir stabiliteyi sağlar samsung almayı düşünürüm göz boyama özelliklerle milleti kandiriyor. telefonu degismeyi dusunursem ilk bakacağım model xperia z1...
ama gerçekten şaka bi yana samsung çok iyi bi teknoloji yapar kasa kalitesini duzeltir stabiliteyi sağlar samsung almayı düşünürüm göz boyama özelliklerle milleti kandiriyor. telefonu degismeyi dusunursem ilk bakacağım model xperia z1...
Arkadaşlar,
Şu an 700 küsür MB lık bir güncelleme gedi, wifi şansım olmadığı için sadece mobil veriden kontrol ettim şimdilik.
Sizde kontrol edebilirsiniz.
türkiyenin yanında tunus vardı yanlışlıkla onu seçtim ona bile 4.3 verilmiş türkiyeyi seçtim 4.1.2 afrika bile 4.3 almış afrika auzhauzauzahzuzhauzh ulan yaa
Hahah ya ben suna şaşırdım Trinidad tobacco diye o kadar küçük bir ülke var ki ona verilmis ama bize yok hemde baya once verildi saka gibi Dur bak sımdı icime kurt dustu gelmesi birsey degıl bide stabil olmaz bataryayı cok ceker bazı hatalar olur daha cok cıldırırız bızım ıcın sorun olmaz baska rom yukler gecerız de bılmeyen ıcın zor olur gec gelsın ama en guzelı hatasızı da bızım kı olsun arkadaslar