Sarji biraz iciyo gibi geldi ofisteydim pek kullanmadim normalde 58 lerde olmasi lazimken 46 da 3 kere telefonu kapatip açtım belki ona cok guc harcamis olabilir
Sarji biraz iciyo gibi geldi ofisteydim pek kullanmadim normalde 58 lerde olmasi lazimken 46 da 3 kere telefonu kapatip açtım belki ona cok guc harcamis olabilir
10 kadar dün 10 kadar bugün verdiklerine göre çook uzun bir bekleme ve erteleme döneminden sonrada toplu olarak dağıtmaya başladılar ha bugün çıkar çıkmaz bilemeyiz ama en geç bir kaç güne gelir diye düşünüyorum
10 kadar dün 10 kadar bugün verdiklerine göre çook uzun bir bekleme ve erteleme döneminden sonrada toplu olarak dağıtmaya başladılar ha bugün çıkar çıkmaz bilemeyiz ama en geç bir kaç güne gelir diye düşünüyorum
Note 2 4.1.2 ile çıkmış üzerinden ne kadar zaman geçmiş hala 4.1.2 birde söylenenden çok daha geç kaldılar o yüzden note 2 güncellemeleri gelir haliyle. S3 4.1.1 ile çıktı bildiğim kadarıyla 4.1.2 geldi 4.2.2 sızıntısı geldi 4.3 geldi note 2 çok arka planda kaldı bence önem vermeleri şart
Ama çok fazla beklettiler note 2 gibi bi cihaz s3 gibi bi cihaz için bu güncellemeler geç kaldı bence eğer 4.4 u alacak olursa onuda 2014 son çeyreğinde verirler ancak