Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Konu Sahibi
Okuldan döndükten sonra ekipten başka birisinin upload edeceğini söyledi.Yani v3 akşama kesin elimizde olur.

Ayrıca sen ne tür bir ingilizce ile konuşuyorsun xda da öyle
translate ingilizcesi

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

PriZm

Üye
Ben çoktan flashladım

Berk E.

Üye
Tamda Hindistan romunu kurdum V3 geldi şimdi üstüne kursam Knox felan sıkıntı çıkarırmı kararsız kaldım ?

PriZm

Üye
V3 çok güzel olmuş ha

Tepkiler: serdar_gs

PriZm

Üye
Bu arada multiwindow dan bir uygulama aç bakalım birşey fark edecenmi

PriZm

Üye
Uygulamalar pencerede açılıyor.

Konu Sahibi
Evet şu senin konuyu güncellesek mi

PriZm

Üye
Zamanım olunca güncelleyeceğim onu.Malum ful vizelerin olduğu bir haftadayım

Tepkiler: serdar_gs

Berk E.

Üye
nawy, stock romun bittiği an şu andır benim için lanet olsun sana samsung!
harika muhteşem daha ne diyim akıyor rom akıyor
hacı şu an çok şey kaybediyon zaman kaybetme

Knox sıfırlanmıyor diye bi duyum aldım garanti kalıcı olarak gidebilirmiş yoksa hemen geçerdim

Konu Sahibi
Knox sıfırlanmıyor diye bi duyum aldım garanti kalıcı olarak gidebilirmiş yoksa hemen geçerdim
Romda knox devre dışı ve bootloader kilidi kaldırılmış durumda bildiğim kadarıyla öyle sıkıntılar yok
Bende şu anda yüklü ve download modda warrantly bind=0 ibaresi yok

Berk E.

Üye
Romda knox devre dışı ve bootloader kilidi kaldırılmış durumda bildiğim kadarıyla öyle sıkıntılar yok
Bende şu anda yüklü ve download modda warrantly bind=0 ibaresi yok

Ben 4.3 teyim ya CWM frlan yuklersem sayaç artmazmi ?

Konu Sahibi
Ben 4.3 teyim ya CWM frlan yuklersem sayaç artmazmi S
Valla şimdi kesin birşey söyleyemem. Ben son bir aydır çok defa stock 4.3 te kurdum custom 4.3 te kurdum ama hepsindede bootloader kilidi ya yoktu yada olmayanıda ben odin ile kaldırmıştım sayacım hiç artmadı bilmiyorum.

Tepkiler: Berk E.

PriZm

Üye
Note 2 de bootloader yazma koruması yok.S4 ve Note 3 ün aksine istediğiniz zaman Warranty bit değerini sıfırlayabilirsiniz.

PriZm

Üye
Nası gidiyo v3? Ben henüz bir hataya rastlamadım on numara olmuş.
2 hata var.

Kilit ekranı seçeneklerindeki watercolour kilidinde sürükleyerek açarken ses gelmiyor

Galeride facebook resimlerinin göstermesi için sns de giriş yapınca force close veriyor.Ama takvim senkronizasyonu sorunsuz.

Ama ikiside dert etmeyeceğim ufak tefek problemler.Birde V4 sürümúnde note 3 kamerası tahminlerime göre gelecek.Çünkü o zamana kadar 4.3 ün kernel kaynakları indirmeye sunulur ve kamerayı portlayabilirler.