Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Nihat Doğan ne ileri görüşlüymüş. Boşuna gitmemiş Dominik'e

Tepkiler: abdurrahmancam
Google Play de Csc change diye uygulama indirdim acaba başka ülkenin kodu nu yazsam sıkıntı olur mu ?

Güncellemesi gelen bir ülkenin csc yi seçmiş olsam güncellemeyi alırım diye öyle olur mu acaba? Tamamen sistem silinecek biliyorum.

oyle bırsey olsa buyuk ıhtımal duyardık baska bır seye yarıyodur o program , bılmıyorum bu konuda bır bılgıye sahıp degılım

Hmm anladım, Nokia da öyle yapıyorduk product kodunu değiştirip güncellemeyi alıyorduk bunda öyle değil galiba. Hiç bulaşmayım o zaman

Hmm anladım, Nokia da öyle yapıyorduk product kodunu değiştirip güncellemeyi alıyorduk bunda öyle değil galiba. Hiç bulaşmayım o zaman

Dediğim gibi boyle birsey hıc gormedım belkı dedıgın gıbı csc yı degıstırıp guncellemeyı ala bılıyosundur ama hıc bılmıyorum konuyu okuyanlar buna bı cevap getırecektır

Bende anlamadım tam olarak :rolleyes:

oh bende sadece ben anlamadım sandım acıklarlar tam olarak merak etme ama, sabır herseyın cozumu , ofke ıle kalkan zararla oturur , tecavuz kacınılmazsa zevk almaya bakacan bunlarda samsung un bıze ugulamıs oldugu polıtıka

Tepkiler: abdurrahmancam

artık bekleyecez ne yapalım ama 4.3 gelince note 3 özellikleri olan romu kuracam artık

İmei sıkıntısı olmasın diye geri dönecek olsam en azından 4.3 olur diye