Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

gidin custom rom kurun diyorlar galiba

Valla ben ttt var bitane Trinidad ve Tobago diye onun kini yukledim tr dili de var

Tepkiler: abdurrahmancam
Canlı destek ile görüşmeme göre şu sonuca ulaşıldı: Güncellemeye sahip cihazlar samsung tarafından ithal edilmemiş cihazlar, paralel ithalat olanlara geliyor. Daha güncelleme ile ilgili bir bilgi elde etmemişler.

Son düzenleme:
bende buradan ve e mail ile iletişim kurdum ve canlı destekte bana da okan diye biri yardımcı olmay çalıştı ve çoğunlukla aynı şeyleri dedi
uzun süre kullanacağım stabil bi rom bulursam kuracam artık

Dedigim gibi ben kullanıyorum suan memnunum ama bana sorarsan 4.1.2 nin şarjı daha iyiydi ben sabret derim pisman olma diye söylüyorum

Dedigim gibi ben kullanıyorum suan memnunum ama bana sorarsan 4.1.2 nin şarjı daha iyiydi ben sabret derim pisman olma diye söylüyorum
eyvallah kadeşim sağolasın ama güncelleme zaten çok ahım şahım bişi olmayacak galiba touchwiz bile değişmiyor diye biliyorum.

Tepkiler: GrknYavas
Yok değişiyo ahimsahim değişmer olmuyo ama daha hizli ve güzel dedogim gibi ben çok tirmaladim 4.1.2 ye go dönmek için bu duruma düşme diye söylüyorum düşünüp kesin karar verirsen kullandığım rom u tavsiye ederim

teşekkürler 2 gün daha bekleyim bi hiç değilse 4.3 ü alıp ondan sonra kurarım hoşuma gitmezse

Tepkiler: GrknYavas
teşekkürler 2 gün daha bekleyim bi hiç değilse 4.3 ü alıp ondan sonra kurarım hoşuma gitmezse

Aynen öyle yap yılbaşına kadar gelecek ama gecen CEO beni aradi benim pek vaktim yoktu ama hadi aramis konusayim dedim ordan burdan deken note2 guncellmeyi sordum dediki yilbasina kadar vereceğim bu kadar sorun yapma istiyosan ben sana yaptirayim birkac güncelleme dedi ama ben olmaz herkesle ayni anda alacağım dedim böyle de biriyim iste

Tepkiler: N. O. T. E. 2

Arkadaşlar Samsung dan gelen e posta böyle işte sıkıntı olmaması için inceleme yapıorlarmış ve net tarih belli değilmiş.

en güncel versiyonu sormuyoruzki hep hazır cevap

Binlerce muhendis bir yazılımı aylardir duzene sokamiyorsa utansinlar kendilerinden

onlar mühendismi ? bana 1 ay kurs versinler samsungun mühendislerini darma duman ederim

Konu Sahibi
Hep aynı dalavere. Allah'ın Hinsitan'ında Endonezya'sında Tunus'unda mühendisler Türk mühendislerden dahamı iyi yani. Verdikleri cevaba göre evet daha iyi demekki. Her zaman güncellemeyi en son alan ülkelerin en başında geliyoruz. Samsung Türkiye'nin Samsung ana merkezi ile çok iyi ilişkisi olduğuna inanmıyorum artık adamların da Türkiye'yi çok adam yerine koyduklarına da inanmıyorum. Birde bu yazılımı her ülkenin kendi Samsung bünyelerimi yapıyo? %90 bütün ülkeler alıyor Türkiye hala yok test yok bilmem ne. Vereceğiniz sürüm yine bizden önce almış olan ülkelerle aynı versiyon olacak. Tee ulan yaa.

Tepkiler: GrknYavas ve abdurrahmancam
Helal olsun samsunga, nokıa yıda geçti sürüm konusunda.

jr_arif

Üye
s5 geliyomus biz hala 4.3 bekliyormusuz olurmu olur samsung bu .d.d

Dominik Cumhuriyetine bile çıkmış