ozi44
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar uzun süren araştırmamdan sonra lumia 920 den vazgeçip note 2 aldım ve çok beğendim açıkçası yalnız bikaç şeye kafam takıldı uygulamaları kapatarak çıkmanın bir yolu yok sanki hep arka planda kalıyor tek tek kapatıyorum uygulama dışında bir yolu var mıdır batarya 2bucuk saatte %30 azaldı baya karıstırdım tabı bu normalmıdır?
android'de şöyle bir olay var. eğer geri tuşuyla çıkarsanız uygulama kapanır. home tuşuyla çıkarsanız uygulama arka planda açık kalır. home tuşuna uzunca bastığınızda açılan ekranda görünenler açık olan uygulamalar DEĞİL, son açtığınız uygulamalardır.
android'de şöyle bir olay var. eğer geri tuşuyla çıkarsanız uygulama kapanır. home tuşuyla çıkarsanız uygulama arka planda açık kalır. home tuşuna uzunca bastığınızda açılan ekranda görünenler açık olan uygulamalar DEĞİL, son açtığınız uygulamalardır.
Hayırlı olsun, jelly bean güncellemesinden sonra şarj çabuk bitmeye başladı
benım sürüm 4.1.1 diyor nedir bu jelly bean mı
Surumun jelly bean. Arkadaşım o kalem olayı sureyle alakaliayrica uygulamadan ya geri tusuyla cikacaksin yada home a basıp ana ekrana gelince tekrar home a basili tutup ekrandan temizliyiceksin. Her turlu srounla ilgili bana pm atabilirsin. Sarjin da gayet normal. Eğer oyun oynadiysan internete girdiysen yada snote gibi uygulamaları kurcaladiysan tam olarak benimki gibi. Tabi ekran parlaklığın max ve orta arasindaysa normal. Eğer sadexe ayarlar vs. Dolastiysan 5 saat ( ) o zaman sorun var. Yine tekrar ediyorum her soruyla ilgili not3 kullanicilari pm atabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?