note 2 alarm calmama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
note 2 alarm calmama sorunu
Arkadaslar bazen kurdugum saatte calmiyordu alarm storeden uyandiran alarm diye uygulama indirmistim bi suredir isimi goruyordu ama gecen gece 4e kurdum uyandigimda 4 10 geciyordu kalkmadam ucusa gec kalacaktim cok buyuk bir problem bence bu neden olabilir nokiada telefon kapaliyken hatta nerdeyse sarj yokken bile caliyordu korkumdan rahat yatamiyorum

blacktalon

blacktalon

Üye
sessiz modda çal açık mı

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Acik sikinti yok onda denemek icin yapinca caliyor gecenin bi vaktine isim dolayisiyla kuruyorum bu ikinci oldu calmadi alarm android in sacmaliklarini acaba anlamadim

Artles

Artles

Üye
Kardeş bendr sorun yok acaba sen duymuyor olabilir misin alarm ayarlarina detayli bir bak istersen ses düzeyi vs.

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardesim uykum hafiftir kendim uyaniyorum cogu kez ama calmadi bariz eminim

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada hala androidde telefon kapalı iken alarm çalmayı yapamadılar demi illa root edip kapalıyken çalan program yuklememiz lazım

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Kendi alarminda erteleme bile yok bu kadar salaklar

skywalker06

skywalker06

Üye
Kapalıyken bendede çalmıyormuş 2kere uyanamadım telefon gbydi şimdi jb yine çalmıyor böyle saçmalık mı olur

aleranol

aleranol

Üye
[/url]
[/url]
İşaretli yerkere dikkat edin.
1. Yeşil alarm yanmak zorunda.
2. Haftalık tekrara dikkat edin.
3. Ertleme mevcut ve görülüyor.
4. Sesin melodi , uzun ve yüksek olmasına dikkat edin.
Eğer hâlâ olmuyor diyorsanız kesinlikle birşeyi atlamışsınız demektir.
Başka programları kaldırıp bende işaretli tüm seçenekleri uygularsanız emin olun yapılacaktır.

- - - Eklendi - - -

Önce alttaki resme bakın.

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Bigun alarm kurmak icin neden haftalik isaretliyoruz

- - - Eklendi - - -

Acaba bir programla cakisip calmama durumu varmidir ttnet in yaptigi uyandiran alarm uygulamasini kullaniyordum o gecen calmadi kendi stock alarmida bikere ayni seyi yapmıştı bir program hataya mi zorluyor acaba

ali_ihsan21

Üye
Hayır çakışma felan değil direk kernelden kaynaklanan bir sıkıntı mevcut aynı sorun S2, S3 ve Note 2'de mevcut muhtemelen diğer cihazlarda da var ama onları kullanan sayısı ve aktif kullanımları az olduğu için bilinmiyor. XDA'da bu konu ile ilgili bir kaç farklı başlık var kimileri arka plandaki saat uygulaması telefon derin uyku moduna geçtiğinde o da uyuyor diyor, kimi bazı widgetlar ile çakışma var diyor kimi de direk kernelden kaynaklanıyor demiş ki diğer serideki galaxy cihazlarında da olması Samsung yazdığı kodlarda bir sıkıntı olduğunu açıkça ortaya çıkarıyor.

Sabah saati kurduğum zamanda çalmayınca iş yerinde bir dakika sonraya ayarladım, 1 sn ya çaldı ya da çalmadı masanın üstündeki telefon kendiliğinden bildirimi kapadı yani ses ve ekran kapandı. İster uyan, ister işini kaçır. Note 3 için kuyruğa girenlerin aklını seveyim, bir daha Android mi, Samsung mu, tövbeler olsun.

• Beğen
Tepkiler: ozi44

ginaz

Üye
Ben her zaman alarmla uyanirim 1 seneden fazladir kullaniyorum ve herhangi bir sorunum yok. Çalmama gibi bir sikıntı olmadi hic

ali_ihsan21

Üye
Ben her zaman alarmla uyanirim 1 seneden fazladir kullaniyorum ve herhangi bir sorunum yok. Çalmama gibi bir sikıntı olmadi hic
Pek güvenmeyin derim dilerseniz video çekip koyabilirim, 1-2 saniye açlıp sonra kendiliğinden duruyor, zaten XDA'da sayfalarca yazı mevcut.

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Simdi smart alarm diye bir program indirdim sorun yok gibi ama genede cok guvenemiyorun

Takipçi Satın Al

Üst Alt