Öneri note 2 4.3 yükleme

reberemo

Üye
    Konu Sahibi
note 2 4.3 yükleme
kardeşler. aradım ama bulamadım. odin var elimde. gerisini bi anlatan olsa ne güzel olur. anlatılmışsa link verebilir misiniz?

bLnmz

Üye
1- 4.3 ROM indir.
2- Dosya indikten sonra RAR'dan çıkart. Telefonu Download Mod'a al.( Ses Kısma + Menü + açma/kapama tuşu)
3- Odin'i aç.
4- PDA kısmına tıkla.
5- RAR'dan çıkardığın .tar, .md5 artık ne dosyası çıktıysa onu seç.
6- Odin kısa bir donma yaşayacak. Hiçbirşeye basmadan bekle.
7- Program kendine geldiğinde START'a tıkla.
8- Komple bittikten sonra telefon yeniden başlayacak. Yeniden başlayana kadar bekle ve sakın USB kabloyu çıkartma.
Not: Bu işlemleri yaparken çok çok dikkatli olmalısın. Telefonun elinde kalabilir.
Kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum. Hayırlı forumlar.

Tepkiler: reberemo

reberemo

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim bilemedim hangisini seçeyim. note 2 için almanya sürümünü indireyim dedim 4 tane var :S

bLnmz

Üye
teşekkürler kardeşim bilemedim hangisini seçeyim. note 2 için almanya sürümünü indireyim dedim 4 tane var :S

N7100 yaz arama çubuğuna. Çıkan 4.3 ROM'lardan birtanesini indir.
En son paylaşılanı indir istersen.

reberemo

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah.. iniyo bakalım ne çıkacak içinden
eyvallah.. iniyo bakalım ne çıkacak içinden
içinden 4 ayrı dosya çıktı her biri de .tar, .md5 uzantılı. seçtim birini başladı. inşallah iyi etmişimdir

bunu indirin tek dosya ve benim kullandığım sürüm sıkıntısı yok Almanya resmi kies sürümüdür

reberemo

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim. indiriyorum

Tepkiler: abdurrahmancam

reberemo

Üye
    Konu Sahibi
yarım saattir system.img de takılı kaldı. ups.. korkmaya başladım.

reberemo

Üye
    Konu Sahibi
o kısım biraz uzun sürüyor evet ama ne kadar oldu system.img ye başlayalı ki, normalde en fazla 10 dk içinde yüklenmesi bitmesi gerekti
dostum 1 saati geçti ne yapmalıyım bilemedim. durdursam mı beklesem mi

reberemo

Üye
    Konu Sahibi
şarjı full. zaten takılı bilgisayara. yeniden başlattım. boot.img de takılı kaldı en başta. sadece download moda girebiliyorum. normal açılmıyo. kiesle de bağlayamadım.

şarjı fu ll. zaten takılı bilgisayara. yeniden başlattım. boot.img de takılı kaldı en başta. sadece download moda girebiliyorum. normal açılmıyo. kiesle de bağlayamadım.
odin sürümü kaç daha bir de RE Partition işaretli değil demi