Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Notbook önerisi iii ???
Sponsorlu Bağlantılar
rimex
Üye
Konu Sahibi
Notbook önerisi iii ???
arkadaslar max . 1700 tl ye pc ariyorum ne önerebilirsiniz , aradigin tek özellik pes 2013 ü donmadan isinmadan oynayabileyim yeter , ne önerebilirsiniz
Jsnow492
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pes i Donmadan Açar.Ama 135 Tl Falan Dediğiniz Fiyatın üzerinde üzerine para koyabilirseniz bunu alın
arkadaslar max . 1700 tl ye pc ariyorum ne önerebilirsiniz , aradigin tek özellik pes 2013 ü donmadan isinmadan oynayabileyim yeter , ne önerebilirsiniz
Dünyanın en iyi notebooku olsada cihaz ısınır, ısınmayan cihaz çalışmayan cihazdır kardeş. Önemli olan fazla ısıtmamak. Altta hava alsın. Ben altının iki tarafına kitap koyardım. Hava alması için. Ayrıca asus güzeldir. Aliminyum kasası varsa alabilirsin.
Pes için yeterde artar. Bende aynı işlemci ve 730m var ve battlefield 3 yüksek ayarlarda akıyor. Bunda 820m var yani pes hiç sorun olmaz.
japanrules
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
pes için yeterlidir ayrıca ısınma sorunu yaşamazsın kasa alimünyum kasadır
rocker_hasan123
Üye
bence o kadar para vermeyin ille de pes 13 diyosanız ikinci elde 550 liraya bile var.
Ama sıfırda da 1000-1200 yeteceğini düşünüyorum.
Hatta 200 lük masaüstüler bile rahatlıkla kaldırır.