not 2 ayarlarda veri kullanimi

Sponsorlu Bağlantılar

kama418

Üye
    Konu Sahibi
not 2 ayarlarda veri kullanimi
Not 2 de ayarlarda veri kullanim ayarini mobil ve wifi ne kadar internette gezdigimi grafik olarak ve hangi uygulama ne kadar mb kullandigini gosteriyor bu ayari sifirlamak pasif hale getirmek veya silmek yok sanirim bunun icin program veya teknik uygulama varmi sadece fabrika ayarini yapinca sifirlaniyor gorunmesini istemedigim uygulamanin ne kadar internet harcadigini yok etmek icin nasil yol almam gerek lutfen yardim......

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
veri kullanımı ayarlarının içinde veri kullanma döngüsü va onu kendinize göre ayarlayın (bu dediğim menüler 4.3 den alıntıdır sizde farklı olabilir)

kama418

Üye
    Konu Sahibi
Sanirim konuyu aciklayamamisim tarihini ayarlamak degil istedigim veri dongusunu pasif hale getirmek harcadigim mb leri ne mobil nede wiwi olarak gostermesini istemiyorum
veri kullanımı ayarlarının içinde veri kullanma döngüsü va onu kendinize göre ayarlayın (bu dediğim menüler 4.3 den alıntıdır sizde farklı olabilir)
Mobil ve wivi harcadigim mb leri altta grafik olarak hangi uygulama ne kadar harcamis bunun gorunmemesini veya silmek gibi veya sifirlamak istiyorum tarih dongusunu ne kadar degistirsende gecmis tarihlerdeki harcamalar gorunuyor

ibrahim.ykr

ibrahim.ykr

Üye
Teli resetle olur umarim yada hard reseti dene.

kama418

Üye
    Konu Sahibi
Resetle derken fabrika ayarlarinami donecem cok detayli 1 islem fabrika ayarlarina donunce veri kullanim bilgileri sifirlaniyor ama bu islem icin sik sik yapmak yorucu yeri geldiginde gunluk olarak sifirlamam gerekiyor

Üst Alt