Nostalji Zamanı: Atari's Greatest Hits PRO

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quiet_young55

quiet_young55

Üye
    Konu Sahibi
Nostalji Zamanı: Atari's Greatest Hits PRO

Android Sürümü:
2.2 veya yukarısı
Özet:
1980'li yılların arcade Centipede veya Asteroids oynarken hatırlıyor musunuz? Çocukluktan itibaren bu ve diğer oyunlar yeniden yaşamak harika olmaz mıydı? Dahil olmak üzere dokuz ücretsiz oyunlar - Atari Kullanıcı Greatest Hits PRO ile, 70'lerin ve 80'lerin en popüler retro oyun oluşan bir koleksiyon. Şimdi dünün klasik bir oyun deneyimi elde etmek için bir zaman makinesi gerekmez. Bu uygulama ve bir Android cihazı yeterlidir.

Atari Greatest Hits PRO 100 klasik Atari 2600 ve arcade oyunları erişim sağlar. Bu kapsamlı katalog Atari hayranları 30 yıl önce ne hatırlıyorumu taklit etmek için tasarlanmış kontrolleri ile, her orijinalleri saygı ile anar. Pong, Tempest, Crystal Castles ve daha birçok gibi oyunlar satın alabilirsiniz. Klasik bir oyun deneyimi sevenler için, bu el atılım eğlenceli saatler garanti altına almak için emin olabilirsiniz.

Bu paket ile 9 ücretsiz oyun paketi gelmektedir. İyi oyunlar.

Not: Bu uygulama size gerçek para kullanarak dijital içerik satın alma sağlar. Amazon Appstore içinde Ayarlar menüsüne giderek Amazon hesabı parolası veya 4 haneli PIN gerektirecektir-app alımları, ebeveyn denetimleri yapılandırabilirsiniz. Bunu yapmak istiyorsanız link aşağıda:



LİNKLER(ALTERNATİFLİ):


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt