Nostalji (yeşilçam afişleri)

Sponsorlu Bağlantılar

Caine

Caine

Üye
    Konu Sahibi
Nostalji (yeşilçam afişleri)

Caine

Caine

Üye
    Konu Sahibi

Yasminozz

Yasminozz

Üye
eski türk filmlerini severim çok saol emeğine sağlık......:good:

Caine

Caine

Üye
    Konu Sahibi
kartal tibet,tarık akan ve izzet günay hayranıyımdır. sadri alışığı unutmamak gerek ;) bayanlardan hale soygazi, filiz akın ve hülya koçyiğittt favorilerim. en çook siyah beyaz türk filmlerini seviyorum. o zamanda yaşasaydım keşke :ah: herşey çok temiz ve doğal geliyor banaa. bambaşkaaa...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
evet özellikle de izzet günay ve fatma girik'in oynadıkları siyah-beyaz filmler baya güzel ve komik......:good:

Caine

Caine

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikleeee ;) sende baya seviyorsun eski türk filmlerini :ah: belli :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
seviyorum valla.....:oke:

abuk sabuk sabah programlarından ya da saçma magazin programlarından bin kat iyidir.......:good:

önceden veriyolardı ama artık pek vermiyolar......

showtv de vardı bi ara siyah-beyaz film kuşağı serediyodum hemen hemen hergün....:biggrin:

Caine

Caine

Üye
    Konu Sahibi
ev et maaalesef kaldırdılarr. bende takip ediyordum ama bazı geceler star tv de gece 03:00'dan sonra nadir de olsa veriyolar. haberin olsun :) euro starda da olabilir

Yasminozz

Yasminozz

Üye
saol ama o saatte uyumayı tercih ediyorum.......:ehe: :ehe:

yine de saol bilgi için.....:good:

Caine

Caine

Üye
    Konu Sahibi
olurda hani izlemek ve hüzünlenmek istersin diye dedim. rica ederim efem ne demek :)

G_Unit

G_Unit

Üye
eywallah saolasın emeğine sağlık:good:

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
guzeldi emegine saglık

balli31

balli31

Üye
Abi neden komik olmak için bu kadar uğraşıyorlar.....

cllgr

cllgr

Üye
en meşhurlarını koymamışsın,samanyolu,senede bir gün,hıçkırık gibi hatırladıklarım.yaz akşamları açık hava sinemalarında seyrederdik.yada sabah 10 matinelerinde ucuz seanslar olurdu.hey gidi günler hey...

Caine

Caine

Üye
    Konu Sahibi
aga istersen onlarıda ekleriz ;) o dediklerinde en güzel nostaljiler ama bunlar rast geldi ve ekledim. onlarada göz atar bulursam eklerim ;)

blue_ocean

blue_ocean

Üye
emeğine sağlık

iOS Developer

iOS Developer

Üye
çok iyi ya...teşekkürler...

Üst Alt