ömer talat katı
Üye
-
Konu Sahibi
-
Samsun bit pazarı. İçinden 2gb memorystick çıktı. Siteden kaynaklı kayıp yok.Eski cihaz olmasına rağmen güzel çözünürlükte fotoğraflar çekmiş. Fotoğrafları yüklerken siteden kaynaklı görüntü kaybı oluştumu? Bit pazarında çalışır vaziyette cihaz bulmakta büyük şans nerenin bit pazarı
mert ırmağının ilkadım tarafında kalıyor. Birkaç dükkan var. Bit pazarında dükkanı olan abilerden biri bizim sokakta oturuyor.Şanslı gününmüş bende samsunluyum bit pazarı nerede var ben hiç denk gelmedim
ırmağın hemen yanıSürücü kursu arabalarının eğitim yaptığı cadde üzerinde mi yoksa Piazza avm tarafına mı yakın
Bu ara yok. Ben gidip arabasının arkasından aldim. Bu karantina işi bitince orada mahmut abi var. Onun çok malı var. Genelde pazar günü kalabalık oluyor ama mahmut abi her gün açık.Hangi günler var müsait zamanda gidip bakayım
Bir bakayım hele . Bildirimi fark etmemişim. Haber etmezsem hatırlat .Bu ara yok. Ben gidip arabasının arkasından aldim. Bu karantina işi bitince orada mahmut abi var. Onun çok malı var. Genelde pazar günü kalabalık oluyor ama mahmut abi her gün açık.
Mesaj birleştirildi:
@MAERKEK bu cihazın benzeri sende de varmış. Eğer bu cihazın kutusunda çıkan cd hala elinde ise o cdnin içindeki yazılımı bana ulaştırır mısın?
Elimde nokia 5, lg g2, grand neo, lumia 925, s3 mini var ama ben gündelik olarak bunu kullanıyorum. Daha zevkli geliyor.Kardeşim merak ettim. Acaba neden akıllı telefona geçmemişsin?
Bendede 6700 var. Bazen kafayı boşaltmak için birkaç gün onu kullanırım. Seninki de böyle birşey mi
Benim kafadansınElimde nokia 5, lg g2, grand neo, lumia 925, s3 mini var ama ben gündelik olarak bunu kullanıyorum. Daha zevkli geliyor.
Lumia 520 vardı bende acayip zevkli bir telefondu. Tabi windows phone ölünce s3 mini ile takas ettim. Uygulama mağzası çalışmıyor ama yine de ucuz yollu bir telefonla lumia serisini tecrübe etmeni tavsiye ederim.Benim kafadansın
Mesaj birleştirildi:
O kadar çeşit telefon kullandım bir türlü lumia serisi telefon kullanmak kısmet olmadı...
Yani şimdi bir lumia alsam marketten birşey indiremeyecek miyim?Lumia 520 vardı bende acayip zevkli bir telefondu. Tabi windows phone ölünce s3 mini ile takas ettim. Uygulama mağzası çalışmıyor ama yine de ucuz yollu bir telefonla lumia serisini tecrübe etmeni tavsiye ederim.
WP 8.1 ve altı için öyle. WP 10 için ise hala mağaza var. Ama apk gibi dışarıdan uygulama kuruluyor diye biliyorum.Yani şimdi bir lumia alsam marketten birşey indiremeyecek miyim?
720 p video çekmesi eksik sadece. Mikrofonuna hayranım halen. Sene 2008-2009 falandı aldığımızNe Cihazdılar Zamanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?