Norton Symbian Hack - Nokia Belle FP1 (Nokia 808, 700, 603 ve 701)(Güncelleme-Video'lu)

Sponsorlu Bağlantılar

techno34

Üye
arkadaslar gecen hafta bu sistemi kullanarak 603 fp 1 i sorunsuz hacklemiştim şimdi hackleyemiyorum çünkü norton lisans istiyo :( nortonun yeni linkini vermemiz yada güncellemeniz mümkünmü ?

- - - Eklendi - - -

neden tekrar hack derseniz soft format attım silindi üste yazmayı unutmusum pardon

- - - Eklendi - - -

ikinci kez soft format attım ve sorun düzeldi arkadaslar sorunsuz hackledim bilginize...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar benim rompatcher de hiçbir yama gözükmüyor,kurtuluş40 cfw kullanıyorum.sorun nedir acaba

- - - Eklendi - - -

dosyayı indirip zip'i aç içindeki dosyayı c/ patches klasörüne at.

önce rom patcher ı kurman gerekiyor...

- - - Eklendi - - -

Sildik ya ondan

kendin C dizinine patches diye klasör oluştur eğer patches klasörü yoksa

Sonra verdiğim linkteki dosyayı o klasöre at ben diğerlerinide upload edeyim

- - - Eklendi - - -

Bu linkteki zip dosyasının içinde diğer iki yama var onlarıda C/ patches at
artık rompatcherda yamalar çıkar

Rompatcher ı yamaları attıktan sonra çalıştır.

inşallah olur..

Kardeşim sağol bende de aynı sorun vardı verdiğin dosyalarla hallettim

Otroligt

Otroligt

Üye
Ben yapmayı denedim de Nortonu açar açmaz telefon kilitlendi. Virüs programını kaldırarak mı yapıyoruz bunu?

yasarusta1969

yasarusta1969

Üye
arkadaslar antiviris proğramı telefonda varsa kaldırın öğle kurun nokıa c5 ve nokıa 500 denendi hackledim sonuç fevkalede şimdi norton 21 07 2012 versionu bitmiştir haclemiyor bilginize

XmaniacX95

Üye
Nokia 700 Denendi Ve Oldu Çok Sağolun

velgun

Üye
teşekkürler 701 fp1 işe yaradı

Dogukan7434

Dogukan7434

Üye
arkadaslar bu yöntem ile nokıa701 yeni versiyom 112,010,1404 hack oluyormu videoyu izledim bir önceki versiyon için malesef ben güncelleme yapmıştım ve bir cok yöntemde basarısız oldum bunu deniyorum dakika bir gol bir norton acılmıyor lisans istiyor haha önede norton yüklemiştim sanırım ondan format atıp nortonu yine kurarım bide hack olmazsa o kadar programı tekrar yüklmek ince ayar cekmek bilirsiniz işkence işte bu yüzden yukarıda belirttiğim sürüm hack oluyormu diye sormak istedim 701 hack basarılı diye yazan arkadaslar acaba bu bahsettiğim son versiyon içinmi yazdınız yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesklr hepinize :)

- - - Eklendi - - -

arkadaslar bu yöntem ile nokıa701 yeni versiyom 112,010,1404 hack oluyormu videoyu izledim bir önceki versiyon için malesef ben güncelleme yapmıştım ve bir cok yöntemde basarısız oldum bunu deniyorum dakika bir gol bir norton acılmıyor lisans istiyor haha önede norton yüklemiştim sanırım ondan format atıp nortonu yine kurarım bide hack olmazsa o kadar programı tekrar yüklmek ince ayar cekmek bilirsiniz işkence işte bu yüzden yukarıda belirttiğim sürüm hack oluyormu diye sormak istedim 701 hack basarılı diye yazan arkadaslar acaba bu bahsettiğim son versiyon içinmi yazdınız yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesklr hepinize..

kayalar3639852

Üye
nokia 603 başarılı emeği geçenlere teşekkürler

rehman111

Üye
Noki 603 basarisiz videoda ne vardisa hepsini tek tek yaptim amma sonuç stifika hatasi :(

asigsasi

asigsasi

Üye
Noki 603 basarisiz videoda ne vardisa hepsini tek tek yaptim amma sonuç stifika hatasi :(

video ya göre yapma en iyisi ilk mesajdaki sırayla verilmiş yolları takip et mutlaka gözden kaçırdığın bir yer vardır

boyabatlı

boyabatlı

Üye

video ya göre yapma en iyisi ilk mesajdaki sırayla verilmiş yolları takip et mutlaka gözden kaçırdığın bir yer vardır
701e olan rompatcher installserver yaması refresh e de uyuyor c 6 01 de çalışıyor

- - - Eklendi - - -

arkadaslar bu yöntem ile nokıa701 yeni versiyom 112,010,1404 hack oluyormu videoyu izledim bir önceki versiyon için malesef ben güncelleme yapmıştım ve bir cok yöntemde basarısız oldum bunu deniyorum dakika bir gol bir norton acılmıyor lisans istiyor haha önede norton yüklemiştim sanırım ondan format atıp nortonu yine kurarım bide hack olmazsa o kadar programı tekrar yüklmek ince ayar cekmek bilirsiniz işkence işte bu yüzden yukarıda belirttiğim sürüm hack oluyormu diye sormak istedim 701 hack basarılı diye yazan arkadaslar acaba bu bahsettiğim son versiyon içinmi yazdınız yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesklr hepinize :)

- - - Eklendi - - -

arkadaslar bu yöntem ile nokıa701 yeni versiyom 112,010,1404 hack oluyormu videoyu izledim bir önceki versiyon için malesef ben güncelleme yapmıştım ve bir cok yöntemde basarısız oldum bunu deniyorum dakika bir gol bir norton acılmıyor lisans istiyor haha önede norton yüklemiştim sanırım ondan format atıp nortonu yine kurarım bide hack olmazsa o kadar programı tekrar yüklmek ince ayar cekmek bilirsiniz işkence işte bu yüzden yukarıda belirttiğim sürüm hack oluyormu diye sormak istedim 701 hack basarılı diye yazan arkadaslar acaba bu bahsettiğim son versiyon içinmi yazdınız yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesklr hepinize..

oluyor şu an hack li 701 den yazıyorum

chaoalp

Üye
file already exist diyor offfff yardım edin!!

caglar b

caglar b

Üye
kardeş senin paylaştıgın yöntemle teli hackledim fakat eger yamaları kapatırsam signed uygulama yükleyemiyorum bide z klasörü üzerinde oynama yapamıyorum acaba herkesdemi böyle

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
z klasörü üzerinde telefonda oynama yapılamaz hiçbir şekilde....

erldnlr25

Üye
Dosya silinemiyor diyor ne yapmalıyım

Nasıl oldu bilmiyorum ama silindi

nato41

nato41

Üye
uğraşıpta sonuç aldığım tek hack yöntemi teşekkür ederim gerçekten emeğine sağlık...

sabanengin

Üye
nokia e7 de denedim,oldu teşekkürler. :)

hafay

Üye
nokia 701 imi hackleyemedim norton lisans istiyor 15 günlük deneme sürümü fail hatası veriyor yardım edin .s

Üst Alt