Norton Smartphone Security v5.00 for S60v5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Norton Smartphone Security v5.00 for S60v5
Telefonunuzu virüslere karşı koruyan antivirüs uygulaması.Bu programın tam sürüm olması için telefonun hackli olması lazım.nasıl tam sürüm yapılacağı eklentide olan text dosyasında anlatılıyor.

Protects your privacy and your personal information on your mobile device

* Eliminates text and multimedia spam messages
* Stops cybercriminals from stealing information from your mobile device
* Prevents strangers from spying on you and seeing your private information on public networks
* Detects and removes mobile threats before they can cause you problems
Fast, light, and easy-to-use to use
* Downloads and installs on your mobile device with just a few clicks
* Checks for updates every week to ensure you have the most up-to-date protection
* Won’t affect your mobile device’s performance or slow down your web browsing
Operating system
* Symbian™: 9.1, 9.2, 9.3, 9.4

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: anık, beyez 5656 ve batujan12

black war

Üye
saol nadir abi

--------------- Ekleme ---------------

arkdşlar acil yardım 5800 xm war bende dün pc suiti okumuyor diye pc suiteyi indirdim sonra yapamadım bilgisayarın program ekle kaldırdan sonraindirdiğim şeyi sildim birde baktım ki ÖNCEDEN RAHAT RAHAT GİRDİĞİM DEPOLAMAYA GİREMİYORUM DELİRECEM ACİL YARDIM BİLEN WARSA :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağla rım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:: ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlar ım::ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

arkdşlar acil yardım 5800 xm war bende dün pc suiti okumuyor diye pc suiteyi indirdim sonra yapamadım bilgisayarın program ekle kaldırdan sonraindirdiğim şeyi sildim birde baktım ki ÖNCEDEN RAHAT RAHAT GİRDİĞİM DEPOLAMAYA GİREMİYORUM DELİRECEM ACİL YARDIM BİLEN WARSA :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağla rım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:: ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlar ım::ağlarım:

batujan12

batujan12

Üye
teşekkürler.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tşkler

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
TeşekkürLeR...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt