North Star Anna

Sponsorlu Bağlantılar

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi

*denedim sıkıntılı farketmedim sen uyarınca gördüm.
*v7 olmasının sebebi yedinci fw'm ve bugüne kadar paylaşmadım fwlerimi yedi benim uğurlu rakamım yedincide yani bunda paylaşım yapmayı düsünüyorum :)
:oke: Tekrar kolay gelsin :)

x-scarface

x-scarface

Üye
bu arada tarayıcı arkaplan değiştirme olayını hiç bilmiyor ve yardımlarını istiyorum :kıskıs:

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
bu arada tarayıcı arkaplan değiştirme olayını hiç bilmiyor ve yardımlarını istiyorum :kıskıs:

ben yardimci olamayacagim kusura bakma istersen yarini bekle olmazsa atacan da biliyor o da yardimci olur

- - - Eklendi - - -

ben yardimci olamayacagim kusura bakma istersen yarini bekle olmazsa atacan da biliyor o da yardimci olur

bykrizma

Üye
Teşekkürler...

msf_1988

Üye
tekkürler.bağlantı menüsüne girerken birkaç defa denedikten sonra anca giriyor.

1346

Üye
bi sıkıntıda benden gelsın :D kamera kayıt yaparken sesı kaydetmıyor onu bi çöz istersen ... baska sıkıntıya denk gelmedım bırde menude ovistore yazıyo gırılmıyor onada bır bak... efekler falan cok hos elıne saglık

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
tekkürler.bağlantı menüsüne girerken birkaç defa denedikten sonra anca giriyor.

evet dün yazilimi bir daha yükleyip denedim böyle bir sorun var. ramazanda yazilimin güncellemesi cikacak sizin icin bu sorun o kadar onemli ise forumdaki diger fw lerden yararlanabilirsiniz. tekrar kusura bakmayin.

- - - Eklendi - - -

bi sıkıntıda benden gelsın :D kamera kayıt yaparken sesı kaydetmıyor onu bi çöz istersen ... baska sıkıntıya denk gelmedım bırde menude ovistore yazıyo gırılmıyor onada bır bak... efekler falan cok hos elıne saglık

SIKINTILAR ARTIYOR :) kamera sorununa hic dikkat etmedim bilgilendirdiginiz icin tesekkurler. dedigim gibi ramazanda guncelleme cikacak. ovi store de yazilimi yukledikten sonra auto installer i calistirip programlari kurmaniz gerekiyordu. bunu ana sayfadada belirttim. bu arada kusura bakmayin ingilizce klavyeden yaziyorum

1346

Üye
ewet naptıysam düzeltemedım hatayı :D mod falan uyguladım oluyor

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi

1346

Üye
olmuyor hiç bir şekılde calıstıramadım vardıgınız zaman bırde sız ınceleyın mod falan uyarlaya bılırsenız hatayı düzelte bılırız...

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor hiç bir şekılde calıstıramadım vardıgınız zaman bırde sız ınceleyın mod falan uyarlaya bılırsenız hatayı düzelte bılırız...

tamam zaman bulabilirsem bakacagim. olmazsa forumdaki fwlerden yararlanabilirsiniz tekrar kusura bakmayin.

1346

Üye
önemli değil... yardımcı olabıldıysek ne mutlu.

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
sadece bende mi bilmiyorum ben tercihlerde mp3leri şarkılar altında göremiyorum.mp3leri e/musicten okuyo zil sesini e/soundstan okuyo.biri buna çare bulsun.

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
tercihler e/sound/digital klasorunden okuyor.

qweratomic

qweratomic

Üye
güzel bir cfw olmuş begendim kurdum ama küçük sorunlar var mesala müzik çalardaki bellekten ekle çalışmıyor,birde ana ekranda genel zil sesi seçemmiyoruz bunları düzelte bilirmisiniz birde 5800 Kimliği Kazandırıldı bu nasıl yapılıyor
Tşk ederim

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
yazılım bütün soruları ramazan da çıkacak güncellemede giderilecek 5800 kimliği derken bazı yazılımlarda bilgisayara takınca veya internette c6 olarak görüyordu. O anlamda 5800 kimliği

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
heryerde 5800 olsun daha iyi olur :) o zaman ramazanı bekleyelim. bayadır cfw mi değiştirmemiştim.

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
heryerde 5800 olsun daha iyi olur :) o zaman ramazanı bekleyelim. bayadır cfw mi değiştirmemiştim.

normalde bundada 5800 kimliği ekledim fakat nedense pc suite modunda c6 resmi çıkıyordu. Fakat yenisinde öyle bir sorun yok. Kısacası tek hata yok :oke:

ayrıca yazılıma sadece ana sayfaya belle modu uyguladım. Rehber ikonuda ekledim :oke:

Atacan-

Atacan-

Üye
Kanımca buda 1 haftaya gelir.
Ekledim Yıldızlarını :D