Süleyman
Üye
*denedim sıkıntılı farketmedim sen uyarınca gördüm.
*v7 olmasının sebebi yedinci fw'm ve bugüne kadar paylaşmadım fwlerimi yedi benim uğurlu rakamım yedincide yani bunda paylaşım yapmayı düsünüyorum![]()
Tekrar kolay gelsin 
*denedim sıkıntılı farketmedim sen uyarınca gördüm.
*v7 olmasının sebebi yedinci fw'm ve bugüne kadar paylaşmadım fwlerimi yedi benim uğurlu rakamım yedincide yani bunda paylaşım yapmayı düsünüyorum![]()
Tekrar kolay gelsin 
bu arada tarayıcı arkaplan değiştirme olayını hiç bilmiyor ve yardımlarını istiyorum![]()
bu arada tarayıcı arkaplan değiştirme olayını hiç bilmiyor ve yardımlarını istiyorum![]()
Teşekkürler...
tekkürler.bağlantı menüsüne girerken birkaç defa denedikten sonra anca giriyor.
bi sıkıntıda benden gelsınkamera kayıt yaparken sesı kaydetmıyor onu bi çöz istersen ... baska sıkıntıya denk gelmedım bırde menude ovistore yazıyo gırılmıyor onada bır bak... efekler falan cok hos elıne saglık
kamera sorununa hic dikkat etmedim bilgilendirdiginiz icin tesekkurler. dedigim gibi ramazanda guncelleme cikacak. ovi store de yazilimi yukledikten sonra auto installer i calistirip programlari kurmaniz gerekiyordu. bunu ana sayfadada belirttim. bu arada kusura bakmayin ingilizce klavyeden yaziyorumewet naptıysam düzeltemedım hatayımod falan uyguladım oluyor
olmuyor hiç bir şekılde calıstıramadım vardıgınız zaman bırde sız ınceleyın mod falan uyarlaya bılırsenız hatayı düzelte bılırız...
heryerde 5800 olsun daha iyi oluro zaman ramazanı bekleyelim. bayadır cfw mi değiştirmemiştim.