Normalmi

Sponsorlu Bağlantılar

60Samet09

60Samet09

Üye
    Konu Sahibi
Normalmi
Arkadaslar ace 2cep telefonu var . İlk aldıgımda sarjı ellemezsam saatte 1 düşüyordu. Şimdi saatte 6 dusuyor. Ben bazen sarjı dolmadan cıkarıyorum . Sarjı yarıyken sarja takıyorum. Usb kablosuyla sarj edmeye calısıyorum asırı yavas doluyor virde kies gorsub diye usb kablosunu en az 15 25 arası ust uste takıp cıkadıyorum telefon daha iki haftalık hir öneri bir tavsiye onerin lutfen yeni batarya demwyın peder duymasın .p sizden öneri bekliyorum her yorumu degerlendirip uygulayıp begenecegım

jr_arif

jr_arif

Üye
Arkadaslar ace 2cep telefonu var . İlk aldıgımda sarjı ellemezsam saatte 1 düşüyordu. Şimdi saatte 6 dusuyor. Ben bazen sarjı dolmadan cıkarıyorum . Sarjı yarıyken sarja takıyorum. Usb kablosuyla sarj edmeye calısıyorum asırı yavas doluyor virde kies gorsub diye usb kablosunu en az 15 25 arası ust uste takıp cıkadıyorum telefon daha iki haftalık hir öneri bir tavsiye onerin lutfen yeni batarya demwyın peder duymasın .p sizden öneri bekliyorum her yorumu degerlendirip uygulayıp begenecegım
benim s2 bile saatte yüzde 2 düşüyor normal degil bu kardesim wonder ım varken bile oluyodu sendeki gibi

Invoke

Invoke

Üye
Telefonu güncelle veya aynı yazılımı tekrar yükle?

The Shadow

The Shadow

Üye

Ben tel. overclock yaptigim icin ve her bos zamanimda mw oynadigim icin sarj sadece 3-4 saat dayaniyodu ama telefonu fazla kullanmiyosan sarj en az 1 gun gidiyo

- - - Eklendi - - -

Bi de bizim piller biraz dandik 1500mAh lik baska telefonlarda 1800 u gecenler var :)

60Samet09

60Samet09

Üye
    Konu Sahibi
bu hep boyle devamlı olucakmı

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Şarji yarim bırakıp alirsaniz zamanla şarj boyutu düşer yani sorun bilinçsiz kullanmak

jr_arif

jr_arif

Üye
dun s2 mi gece 100 sarj ile bırakmıstım sabah 99 kalmis

Anil-D

Anil-D

Üye
bende 2 gün gidiyor

60Samet09

60Samet09

Üye
    Konu Sahibi
onerdıgınız batarya varmı birde fiyatı ne kadar orjınalle yan sanayi

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye

Normalde telefon uykuya(ekran kapalı zamanı) geçtiği zaman saatte 0.5% pil harcaması gerek. Örneğin benim tel Xperia ray sabah saat 8:00 işe gitmişken pil100 iken öğle yemeği zamanı saat 12:00de 99 veya 98 e düşüyor :)
Ama barda dikkat edilmesi gereken bazı şeylerde var. İlk önce cihaza uygun pil tasarruflu kernel yüklemek ve önerilen işlemci frekansi ayarlamak gerekli. Bence pil tasarruflu ve günlük kullanım ucun en iyi işlemci ayarı SMARTASSV2 ve zamanlayici SİO
Bunu root ve kernel işlerinden anlayan arkadaşlar sana çok iyi anlatır. :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Normalde telefon uykuya(ekran kapalı zamanı) geçtiği zaman saatte 0.5% pil harcaması gerek. Örneğin benim tel Xperia ray sabah saat 8:00 işe gitmişken pil100 iken öğle yemeği zamanı saat 12:00de 99 veya 98 e düşüyor :)
Ama barda dikkat edilmesi gereken bazı şeylerde var. İlk önce cihaza uygun pil tasarruflu kernel yüklemek ve önerilen işlemci frekansi ayarlamak gerekli. Bence pil tasarruflu ve günlük kullanım ucun en iyi işlemci ayarı SMARTASSV2 ve zamanlayici SİO
Bunu root ve kernel işlerinden anlayan arkadaşlar sana çok iyi anlatır. :D

Haklisin ben setcpu dan performance ye ayarlamistim hiza ihtiyacim oldugu icin fakat guc tasarrufu icin powersave modu daha iyi diyolar bu konuda bi fikrin var mi

- - - Eklendi - - -

Oburunu biliyorum da su i/o zamanlayici ne ise yariyo onuda anlatabilirmisin?

Fatic

Fatic

Üye
Batteryfix denetebilirsin

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Haklisin ben setcpu dan performance ye ayarlamistim hiza ihtiyacim oldugu icin fakat guc tasarrufu icin powersave modu daha iyi diyolar bu konuda bi fikrin var mi

- - - Eklendi - - -

Oburunu biliyorum da su i/o zamanlayici ne ise yariyo onuda anlatabilirmisin?

Tabi sen işlemcini performance ayarlamak ile teli en yüksek frekans ile çalışmaga mecbur yapmışsın. Pil bu kadar çabuk bitmesi normal :D
Bide senin dediğin gibi guc tasarrufu ucun powersave iyi ama o zamanda telefonun menü geçişlerinde bile kasmalar oluyor :)
Benim yazdıklarıma dikkat edersen tavsiye ettiğim işlemci hem günlük kullanım ucun ve iyi bir pil deneyimi sunar. Ben bu işlemci ile telefonda var olan oyunları hiç kasmadan oynadım :)
Sana tavsiyem hemen Setgpu dan ondemand e ayarla. sen ucun en iyisi bu. Telefon eski haline dönsün :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt