:nono: CFW YAPANLARIN DİKKATİNE...LÜTFEN YARDIMCI OLUN...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dagnomels

dagnomels

Üye
    Konu Sahibi
:nono: CFW YAPANLARIN DİKKATİNE...LÜTFEN YARDIMCI OLUN...
  • :nono:
BEN 5530 KULLANICISIYIM AMA İNTERNETTE FAZLA 5530 İÇİN CFW YOK OLANLARIDA KULLANDIM FAZLA GÜZEL DEĞİLDİ... GENELLİKLE 5800 İÇİN CFW VAR... CFW YAPANLAR ŞÖYLE GÜZEL FAZLA ŞARZ YEMEYEN HIZLI C6 YA BENZER 5530 V32 SÜRÜMÜ İÇİN BİR CFW YAPARSALAR ÇOK MEMNUN OLURUZ...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER (+++REP)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Benim 5530'um yok. Olsaydı mutlaka birşeyler yapmıştım. Bu durum 5530 kullanıcılarının azlığından kaynaklanmaktadır.

worry

worry

Üye
aynen. 5800 al kardes :D

----------Eklendi @ 16:42:06 ---------- Yazıldı @ 16:40:14 ----------

yada dailyde var 5530 u olan sende bu fwleri kullan türkçeleştirmeyi ögren fwleri yada ing kullan derim(h)

ferwasd

ferwasd

Üye
binh24 ün sitesinden temiz mod konulmamış c6 firmware indir kendine göre modla ve kullan sitede konularda modlama aracları var.

must_90

must_90

Üye
binh24 ün sitesinden temiz mod konulmamış c6 firmware indir kendine göre modla ve kullan sitede konularda modlama aracları var.

arkadaş haklı.binh24 ün sitesinden telefona uygun olanı indir dil paketlerini ve modlarını atıp yapabilirsin.

dagnomels

dagnomels

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu çökerticem diye korkuyorum onun için bu işi iyi bilenlerin yapması daha iyi he bu arada 5800 al diyen kardeş 5800 özellik olarak 5530 dan biraz daha iyi olabilir ama telefon plastikten yapılmış 5530 da çelik kaplama var daha dayanıklı ve uzun süre kullanabileceğin bir telefon..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt