Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokus Grey Nokia n8 Sorunsuz Amerika Garantili (ihtiyaçtan)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cabal21
Üye
Konu Sahibi
Nokus Grey Nokia n8 Sorunsuz Amerika Garantili (ihtiyaçtan)
Satılık Amerika Garantili nokia n8-00 nokus Grey..Orjinal 30 TL değerinde delikli kılıf hediye. Sadece 800 TL. 8 gb Kingston marka micro sd hafıza kartı : 35 tl Ayrıntılar için İrtibat PM Cabal21
ellinika
Üye
2 yıl türkiye garantili 12 ay taksitli 1.050 liradan mediamarkt'ta satılıyor.
yurtdışı cihazınıza nakit 600 tl veririm.
cabal21
Üye
Konu Sahibi
fiyat budur arkadaşım. en ufak aşağıya indirim olmaz. meadia market ten al sonra servise yolla telefonu...
evrensel_boy
Üye
18 ay garantili kutulu nokia x6 16gb üstüne ne kadar istersiniz ayrıca yanında silikon kılıf ekran stickeri ve orjinal deri kılıfını hediye olarak göndericem
arkadaşım bir abimizin eşine ve çocuğuna aldık mediamarkttan güzel güzel de kullanıyorlar... ayrıca bozulsa servise gönderebilirim. yurtdışı telefonun imei'si klonlansa, bozulsa kime göndereceğim? bırakın çamur atmayı azcık dürüst olun.
arkadaşım bir abimizin eşine ve çocuğuna aldık mediamarkttan güzel güzel de kullanıyorlar... ayrıca bozulsa servise gönderebilirim. yurtdışı telefonun imei'si klonlansa, bozulsa kime göndereceğim? bırakın çamur atmayı azcık dürüst olun.
Arkadaşım ben zorla satmıyorum telefonu. Silah zoruyla alacaksın da demiyorum. Eğer Telefonunun imei numarasını kimseyle paylaşmazsan klonlayamazlar ayrıca telefon kendi pasaportuma kayıtlı başkasının üzerine de değil... klonlandığı zaman savcılıkda son bulur bu dert.
Starsley
Arkdaşım ben alırım ama çizik dahi olmıcak garanti belgesi dahil yani sapasağlam dimi aksesuarlar dahil ok
Arkadaşım ben zorla satmıyorum telefonu. Silah zoruyla alacaksın da demiyorum. Eğer Telefonunun imei numarasını kimseyle paylaşmazsan klonlayamazlar ayrıca telefon kendi pasaportuma kayıtlı başkasının üzerine de değil... klonlandığı zaman savcılıkda son bulur bu dert.
mevzuatı okumanı tavsiye ederim, faturalı telefonun imei'si klonlandığı taktirde TEK GSM NUMARASINDA KULLANILMAK ÜZERE açtırılabiliyor ancak pasaport kayıtlı cihazlarda kopyalama olduğu taktirde o cihaz tekrar açtırılamıyor yasal olarak... savcılıkta hiçbir şekilde son bulduramazsın bu derde...
telefonda çizik yok arkadaşım. zaten üstünde delikli kılıf ve jelatini halen duruyor ekranında.
Garanti belgesini gelince yurt dışında cihaz peşinde garanti kağıdı verilmiyo fakat ben işimi garantiye almak için garanti şartları yazan yere aldığım shop da imza mühür satın alma tarihini aldım. ve ayrıca amerika sorgulanınca da çıkıyor telefon.