Noktayı koydular .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Noktayı koydular .



Beşiktaş’ta bir süredir Fernandes ile Quaresma’nın arasının bozuk olduğu konuşuluyordu. Olayın aktörleri sıkıntı olmadığını söyledi, Samet Aybaba ise konuya farklı bir yorum getirdi.
MANUEL FERNANDES:
Aramızda yok öyle bir şey “Bizim tek sıkıntımız takım olabilmek ve ardından da hep birlikte başarılı olmaya çalışmak. Benim kişisel olarak ne vatandaşım Ricardo Quaresma ile ne de başka biriyle sorunum olmaz. Ben sadece takıma katkı sağlamaya çalışıyorum. Bu doğrultuda futbol adına ise idmanda olsun maçlarda olsun bazı sorunların yaşanması normaldir. Tartışmaların olumlu yanı, daha iyisini yapmaya çalışmaktır. Quaresma bizim için çok önemli bir oyuncu.”
SAMET AYBABA:
Sahada iki takım vardı “Quaresma’nın kendi vatandaşları ile de konuşuyorum. Quaresma oynadığında kimseye pas vermediği için sahada iki takım vardı. Şimdi ise tek takım olduk. Onun daha fazla yardımlaşarak oynaması gerekiyor. Quaresma konusu konuşuluyor ama Sivas’a karşı çok önemli bir maçımız var. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada kazanmak çok önemli. Önümüzdeki üç maçı alırsak büyük iş yapmış oluruz. Bu kapasite bizde fazlasıyla var. 9 puan bekliyorum.”
RiCARDO QUARESMA:
Hep benim yanımda oldu “Bireysel olarak sorun yaşadığım kimse yok. Tam aksine sıkıntılı bir dönemde arkadaşlarım bana hep destek oluyorlar. Fernandes de bunların başında geliyor. Benim en kısa zamanda sahalara dönmemi istiyorlar. Fernandes asla sorun yaşamayacağım insanların başında geliyor. Kendisiyle aram çok iyi. Umarım en kısa zamanda tekrar futbola dönerim. Bana destek veren arkadaşlarıma aynı karşılığı, maçlardaki katkımla karşılık vermek istiyorum.”
Kaynak: Fanatik


Kaynak:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt