Nokla Nokia'dan Önce Davrandı ve...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Nokla Nokia'dan Önce Davrandı ve...

N98 modeli konusunda Nokia’nın çakması Çin’li Nokla biraz daha çabuk davrandı ve N98 adını verdiği dokunmatik ekranlı ve çift SIM destekli yeni cep telefonunu gözler önüne serdi.
3 inç’lik, 240×320 piksellik dokunmatik ekrana sahip olan Nokla N980′de çift bant 900/1800 MHz GSM ve GPRS data desteği bulunuyor. MP3 ses ve MP4 video dosyalarını oynatabilen bu telefonda FM radyo ve Java destekli WAP tarayıcısı bulunuyor. 108×54×14 mm boyutlarına ve 140 gr ağırlığa sahip olan bu ürün Çin’De şu anda satışta. Fiyatı ise 530 yuan, yani 124 TL’ye denk geliyor. Merak edenler için cihazın fotoğrafları yazının devamındaki galeride.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Telefon çok ucuz ve kullanışlı telefona benziyor ,Nokla'yı seviyorum :)artık yeni moda Nokla olur

mc zerem

mc zerem

Üye
güzel tlf

eQooo

eQooo

Üye
harbiden şekil olmuş..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
hiç fena deil bide sar oranları düşük olsa güzel olcak

Doğan

Üye
NOKLA süper yaa :D

kpln04

kpln04

Üye
(selam deliyumruk bende Ağrı danım) bu tel markası nokia nın adını kötülüyor bence nokia hiçbir markaya değişilmez

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
cok ii yaaa nasil sahip olcaz buna yol gosterin arkadaslar

Odysseus

Odysseus

Üye
İşte Çin malları ile büyük firmaların arasındaki uçuruma önemli bir örnek. Bu telefonu 5800 ile kıyaslayın bakalım. WiFi ve GPS hariç tüm özellikleri var. (Java yoktu artık yeni modellere o da var). Televizyon özelliği de muhtemelen vardır. Birisi 124 TL diğeri 850 TL civarı. Ayrıca ANL arkadaşım Sar değerlerine internette biraz araştırma yaparak ulaşabilirsin. Dilinize sadece SAR değerini tutturdunuz bir tek oradan vurmaya çalışıyorsunuz. Biraz araştırın kafanızdaki sorular çözülür.

SlashGun

SlashGun

Üye
İyi kötü bir N73 üm var ve onla yapmadığım da yok .. Fakat şu aralar gözüme başka
bir tel kestirdim .. 532o Xpress Music ..
Çok klas yav .. Yazı fontunada bittim harbi ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt