Lenneth Üye Pureview teknolojisini küçültebilirlerse eğer çok güzel olur, lumia serisi cihazların tasarımını bozacakmış gibi.
Pureview teknolojisini küçültebilirlerse eğer çok güzel olur, lumia serisi cihazların tasarımını bozacakmış gibi.
papakudioflu Emekli Yönetici nsekiz' Alıntı: ama 920, 950, 1001 gibi modeller sızdırıldı diye haberler çıkmadı mı? hepsi konsept mi? Genişletmek için tıkla ... kardeşim o bilgilerin gercekligini teyit etmek imkansiz. Yalan diyemem ama gercek de diyemem. Zira o bilgiler rda'da geliştiricilerin test ettikleri cihazlara isim verme konusunda bir sınır yok adam oraya anıl bile yazabilir cihaz ismini
nsekiz' Alıntı: ama 920, 950, 1001 gibi modeller sızdırıldı diye haberler çıkmadı mı? hepsi konsept mi? Genişletmek için tıkla ... kardeşim o bilgilerin gercekligini teyit etmek imkansiz. Yalan diyemem ama gercek de diyemem. Zira o bilgiler rda'da geliştiricilerin test ettikleri cihazlara isim verme konusunda bir sınır yok adam oraya anıl bile yazabilir cihaz ismini
doctorrr Üye Lenneth' Alıntı: Pureview teknolojisini küçültebilirlerse eğer çok güzel olur, lumia serisi cihazların tasarımını bozacakmış gibi. Genişletmek için tıkla ... nokia işini bilir
Lenneth' Alıntı: Pureview teknolojisini küçültebilirlerse eğer çok güzel olur, lumia serisi cihazların tasarımını bozacakmış gibi. Genişletmek için tıkla ... nokia işini bilir
OttomaN TigeR Üye _Unforgiven_' Alıntı: eğer böyle bir telefon 4s gibi özelliklerde olup 41mp carl zeiss hd çekimli kamera ile gelirse ortalığı fena sarsar Genişletmek için tıkla ... 41 mp tasarımını bozar bu telefona koyamazlar, videonun sonunda özelliklerine 25 mp pureview yazmışlar.
_Unforgiven_' Alıntı: eğer böyle bir telefon 4s gibi özelliklerde olup 41mp carl zeiss hd çekimli kamera ile gelirse ortalığı fena sarsar Genişletmek için tıkla ... 41 mp tasarımını bozar bu telefona koyamazlar, videonun sonunda özelliklerine 25 mp pureview yazmışlar.
OttomaN TigeR Üye KayraBey' Alıntı: Ağzıyla kuş tutsa yinede birşey olmaz artik nokia dan Genişletmek için tıkla ... Ahmet nah şuraya çiziyorum _____ sonra sana bu lafını hatırlatırım
KayraBey' Alıntı: Ağzıyla kuş tutsa yinede birşey olmaz artik nokia dan Genişletmek için tıkla ... Ahmet nah şuraya çiziyorum _____ sonra sana bu lafını hatırlatırım
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ahmet nah şuraya çiziyorum _____ sonra sana bu lafını hatırlatırım Genişletmek için tıkla ... azıcık zaman gerekli herşey çok hızlı gelişiyor wp farkedilir bir prestij yakaladı
OttomaN TigeR' Alıntı: Ahmet nah şuraya çiziyorum _____ sonra sana bu lafını hatırlatırım Genişletmek için tıkla ... azıcık zaman gerekli herşey çok hızlı gelişiyor wp farkedilir bir prestij yakaladı
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: azıcık zaman gerekli herşey çok hızlı gelişiyor wp farkedilir bir prestij yakaladı Genişletmek için tıkla ... wp nokia ile çok yol alır demedi deme Yunus.
ynsemrekose' Alıntı: azıcık zaman gerekli herşey çok hızlı gelişiyor wp farkedilir bir prestij yakaladı Genişletmek için tıkla ... wp nokia ile çok yol alır demedi deme Yunus.
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: wp nokia ile çok yol alır demedi deme Yunus. Genişletmek için tıkla ... bencede hem microsoft var arkasında şu önümüzdeki iki seneye neler neler olacak çok büyük sükse yaratacak icraatler yapacak nokia
OttomaN TigeR' Alıntı: wp nokia ile çok yol alır demedi deme Yunus. Genişletmek için tıkla ... bencede hem microsoft var arkasında şu önümüzdeki iki seneye neler neler olacak çok büyük sükse yaratacak icraatler yapacak nokia
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: bencede hem microsoft var arkasında şu önümüzdeki iki seneye neler neler olacak çok büyük sükse yaratacak icraatler yapacak nokia Genişletmek için tıkla ... İnşallah bekliyoruz. - - - Eklendi - - - StunnerDead' Alıntı: Birde fiyatını uygun yaparlarsa sarsar bence . Genişletmek için tıkla ... 2000liradan fazla vermem
ynsemrekose' Alıntı: bencede hem microsoft var arkasında şu önümüzdeki iki seneye neler neler olacak çok büyük sükse yaratacak icraatler yapacak nokia Genişletmek için tıkla ... İnşallah bekliyoruz. - - - Eklendi - - - StunnerDead' Alıntı: Birde fiyatını uygun yaparlarsa sarsar bence . Genişletmek için tıkla ... 2000liradan fazla vermem
doctorrr Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Ayrıca Windows Mobile değil yahu hep aynısını yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... demi ama windows mobile dan phone a abuk bişey ya ikiside aynı manaya geliyor
Cihanî Sultan' Alıntı: Ayrıca Windows Mobile değil yahu hep aynısını yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... demi ama windows mobile dan phone a abuk bişey ya ikiside aynı manaya geliyor
larten123 Üye KayraBey' Alıntı: Ağzıyla kuş tutsa yinede birşey olmaz artik nokia dan Genişletmek için tıkla ... Bundan sonra Nokia sokmayacağım eve
KayraBey' Alıntı: Ağzıyla kuş tutsa yinede birşey olmaz artik nokia dan Genişletmek için tıkla ... Bundan sonra Nokia sokmayacağım eve
KayraBey Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ahmet nah şuraya çiziyorum _____ sonra sana bu lafını hatırlatırım Genişletmek için tıkla ... Tırstım
OttomaN TigeR' Alıntı: Ahmet nah şuraya çiziyorum _____ sonra sana bu lafını hatırlatırım Genişletmek için tıkla ... Tırstım