Nokia'nın yeni akıllısının görüntüsü sızdı!-Ayrıntılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abcdefgh12

Konu Sahibi
Nokia'nın yeni akıllısının görüntüsü sızdı!-Ayrıntılar

Nokia'nın
yeni bombası T7-00'ın görüntüleri sızdı. Bu yeni cihazın teknik özellikleri ve görüntüleri haberimizde.

N8
modelli akıllı telefonu ile piyasasında büyük ses getiren Nokia firmasının, N8'in bir düşük versiyonu gibi görünen T7-00'ın da görüntüleri sızdı. Tasarım açısından Nokia N8 ile büyük bir farkı bulunmayan T7-00'da bazı teknik özellikler N8'den farklı olarak karşımıza çıkıyor. Bunlar; N8'de ki 12 MP kameranın yerine T7-00'da 8 MP kameranın kullanılması, Carl Zeiss özelliğinin bulunmaması ve N8'de bulunan HDMI girişininin yerine T7-00'da USB girişi kullanılması olarak sıralanıyor.

Verilen bilgilere göre Nokia T7-00'ın genel özellikleri ise şöyle:
  • Symbian 3 işletim sistemi
  • 700 Mhz hızlı ARM11 işlemci
  • OpenGL 2.0 desteği
  • 8 Megapiksel kamera, VGA ön kamera
  • MicroSD desteği
  • 3G, Wi-Fi, Bluetooth desteği

Henüz piyasaya çıkış tarihi ve satış fiyatı hakkında net bir bilgi bulunmayan Nokia T7-00 telefonuyla hala Symbian işletim sistemli telefonlardan vazgeçmeyen Nokia firması, bakalım piyasadaki varlığını Nokia T7-00'la ne kadar artıracak, bekleyip göreceğiz.

kaynak:

hoss

hoss

Üye
başka tasarımmı bulamamışlar n8 le neredeyse aynı , bi işe yaramaz model daha , kesin bunda da otofokus yoktur

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Nokıa şu symbian işletim sisteminni değiştirse beğki batmakdan kurtarabilir kendini...

• Beğen
Tepkiler: hoss
yunuss.10

yunuss.10

Üye
n8 değil mi ya bu :ehe

dangerouz

dangerouz

Üye
Çocuk oyuncağı gibi duruyor ne biçim renk öyle (yandan) :P

silver021

silver021

Üye
Way be nokia ilk kez 700 mhzyi görebilmis. insallah nice 700mhzlere siz böyle devam edin.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tasarım olarak N8'e aşırı benzemesini ilk başta yadırgamıştım ama diğer firmaları düşününce Samsung Galaxy Serisi birbirlerinin aynı tasarım modelini izlediğinden Iphone da aynı tasarım üzerinden gittiğinden gayet normal bir benzerlik hele Galaxy'de hiç kasmamışlar bile aynı tasarım resmen ama Nokia yapınca laf yiyor nedense. 680 mhz işlemciye overclock yapılmş galiba 700 mhz olmuş iyi olmuş. Ayrıca bilgilerde ufak bir yanlışlık var, gsmarena'nın bilgilerine göre Autofocus+Carl Zeiss lens kullanıyor. İsmi şimdilik T7 gibi gösterilse de burda yayınlanmayan ama gsmarenaki resminde arka kapağında N Series yazıyor. N8'in alt modeli N7 olarak piyasaya sürülebilir. Fiyatı da uygun yaparlar gibi. C6-01 yerine bunu alırım şık baya.

61semih

61semih

Üye
fıyatıda 800 900 arası olursa tam olur :D bu fıyatada bu telefonu ezecek bırsuru telefon var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt