sanal-dahi
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben mi fanatiklik yaptım ??
Adam Nokia batar inşallah diyor siz konuyu okumadan yorum yapıyorsunuz !
Kimin fanatiklik yaptığı belli.
N9 çıksın o zaman görüşürüz.
Ben mi fanatiklik yaptım ??
Adam Nokia batar inşallah diyor siz konuyu okumadan yorum yapıyorsunuz !
Kimin fanatiklik yaptığı belli.
N9 çıksın o zaman görüşürüz.
cıkmasına gerek yokki özellikleri belli internetten bak ha anladımki konuyu açan arkadaşdan bir farkın yok
Bu kadar fanatiklik olmaz inşallah batarmışNe bu ya. Uzun zaman Nokia kullanmışsın gibi geliyor, şimdi niye bu kadar yeriyorsun ? Görende Samsung size şirketinden hisse veriyor sancak. Ayrıca Şahin vs. Mercedes demişin Nokia şahin Samsung Mercedes ise ben bişey diyemiyorum.. Nokia piyasayı sallayacak yine N9'da da haberin yok sanırım...
Nokia'nın ilk ve son MeGoo'lusu N9 Olacak kardeş;
Fanlık yapmaya gerek yok demişssin, Peki o zaman N9 çıksın o zaman görürüm sizi niye dedin ? Tarafını belli ettin.
Artı olarak; Nokia veya Samsung.. Kim neyi sallarsa sallasın, Biz müşterilerin ceblerinden çıkacak parayı istedikleri kesin. Gerisi Teferruat.
Ve Bişey daha, Sen Nokia kullanıcısısın, Nokia N9 çıkarsa sana beleşe yollarmı sanıyorsun ki ?
Hiç yoksa imzamı oku ders al.
Bu arada, HTC'den memnunmusun diye soran arkadaşlara diyeyim; PDA'nın ne olduğunu Android ile öğrendim. Evet avuç içine sığıyor, ama tıpkı bir bilgisayar gibi Boot Menüsü, Recovery'si var. Ve kesinlikle, Nokia ancak avucunu yalar WP 7 ile..
İyiki Nokia'yı bırakmışım NOKTA.
ben fanatıgım ne var bunda ayıpmı ? ha nokıa ınsallah batar demıyorum tabıkı batacagına daha guzel telefonlar cıkarsın rekabet artsın bızımde yanı android çilerınde aklını celebılecek telefonlar cıkarsın ısterım.fakat yakın zamanda bu olacakmıs gıbı gorunmuyor.n9 n9 dıyorlar hıcbır numarası yok ha sımdıye kadarkı nokıalar arasıında en ıyısı olabılır fakat apple nın veya samsungun s2 ıle yaptıgı atagı nokıanın yapması gerekıyordu.sanbyandan ve dusuk donanımlı,iç malzemelerının dandık plastıkten vazgecmesı ve samsungun yolunda gıtmesı lazım.
konuyu son mesajlar kısmında gördüm ne yazmışlar diye bakmak istedim bayağı kapışmışsınız artık böyle konuları sadece android bölümlerine açıyorsunuz bu güzel bu ara da N9 SGS2 ye kafa tutamaz diyorsunuz ya gsmarena da dünlük hit te kaça katlamış görün engadget slashgear gibi apple fanı siteler bile cihaza bayıldı siz onda ki LİNUX u görmüyorsunuz kan emici android i solda sıfır bırakır
androidın benden kan felan emdıgı yok emenede raslamadımrakamlar ortada n9 nokıa nın en iyi telefonu olacagı kesın.gs2 nın rakıbıde degıl zaten arada fıyat farkı var n9 a haksızlık yapmamak lazım ama nokıa yı elestırmek gerek bence cunku gs2 gıbı telefonlara yakın donanımlı telefonlar uretmıyor uretemıyor degıl uretmıyor.
kardeş o kadar hit e ulaşması normal telefon yeni çıktı ve herkes nasıl bişey olduğunu merak ediyor
evet telefonun tasarımını bende beğendim ancak andoridin daha iyi olduğunu düşünüyorum
Bence telefonlarınıza duygusal olarak bağlanmaktan vazgeçin, markalara da öyle.. Nokia yıllarca dandik cihazlara yüksek paralar alarak dünya devi oldu. Aranızda 1,2 milyara 6600 alanlar yok muydu? Hiçbir özelliği ve estetiği de olmayan bir cihaza o kadar parayı bayılmıştı herkes (ben yarı fiyatına doğubanktan almıştım).. ha şimdi de diğer markalar yüksek fiyatlarla kan emmeye devam ediyor.. hepsinin amacı para kazanmak.. düşünün ya, bir telefon bir Led TV ile aynı fiyat.. Allahtan reva mı sizce? ama en azından şimdiki cihazlar (özellikle androidler) bekleneni veriyor kullanıcıya.. android cihazınızı yanınıza almadan evden çıkmak kabus gibi gelmiyor mu size de? kendinizi çıplak gibi hissetmiyor musunuz? şu bir gerçek ki biz manyaklık derecesinde tüketen bir toplumuz.. üç ayda bir telefon değiştiren ve 2 aylık maaşını telefona harcayan insanlar tanıyorum.. mantıklı mı?? boşverin bu tarz tartışmaları.. bugün galaxy s2 var onu beğeniyosunuz yarın iphone 5 çıkar belki de s2'nin yüzüne bakmazsınız, öbür gün başka bişe çıkar ve bu böyle gideeer.. Nokia batarmış batmazmış bana ne, babamın şirketi mi? Ha batsın diye de dua etmem o ayrı.. beğendiğiniz ya da sahip olduğunuz cihazla hayatın tadını maximum çıkarmaya bakın.. gerisi booşşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?