accelerometre'yi bilmiyorum.Hem ekranı dönüyor hemde yön tuşlarında elimi saat yönünde gezdirince seçeneklerde aşağı doğru iniyor saat tersi gezdirince de yukarı çıkıyor. bu da bi sensör
Hızölçer sensörü (auto-rotate)
war Dokunmaya Duyarlı Nvi Wheel (ayarlardan navi wheeli etkin kıl ve joyick e hafif ce elini gezdir üstünde sola-saga hareket eder secim yönün öyle bisey iste
Kardeş n79 da sensörün kralı var bizzat ben kullanıyorum. Sensörlü 3 adet oyun var. gelen aramalarda telefonu ters çevirince sesini kısıyor ve alarm ertelemelerde çok işe yarıyor telefonu ters çevirdiğin
an alarm 5 dk daha erteliyor.
Kardeş n79 da sensörün kralı var bizzat ben kullanıyorum. Sensörlü 3 adet oyun var. gelen aramalarda telefonu ters çevirince sesini kısıyor ve alarm ertelemelerde çok işe yarıyor telefonu ters çevirdiğin
an alarm 5 dk daha erteliyor.
ya arkadaşları yanlış bilgilendirmeyin n73 te ki ışık sensörü ekranı tamamen kapatıp batarya tüketimini kesiyor onun dışında 5800 da ışık sensörü,ekran döndürme (ivme ölçer) ve de hareket sensörü (yakınlaştırma) gibi 3 tane sensör var onun dışında n95 sonra çıkanlarda var (n96,n97,5230,e71,e72,6710,n8,x6,c6 vs.)