Nokia'nın çift SIM destekli, en ekonomik cep telefonu: Nokia 112

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia'nın çift SIM destekli, en ekonomik cep telefonu: Nokia 112
Nokia'nın çift SIM kart desteği ile gelen en giriş seviyesi modellerinden birisi olan Nokia 112'nin Türkiye satışına başlıyor.

Maliyet odaklı olmasının haricinde modele yönelik altını çizebileceğimiz 3 önemli detay var. Bunların ilki ve önemlisi tabii ki çift SIM desteği. Bu bağlamda 'Easy Swap' teknolojisi ile de desteklenen model böylece kullanıcıların bataryayı çıkarmadan ya da telefonu kapatmadan SIM kartlar arasındaki geçiş yapabilmesine olanak sağlıyor. Keza yine bu sayede 5 farklı SIM kartın özelleştirilere hafızada tutulması ve kullanıcıların da farklı operatörler arasında arama yaparken maliyetlerini kontrol etme imkânı mevcut.

Modelin öne çıkan diğer bir özelliği de Nokia web tarayıcısının yeni bulut teknolojisi ile kullanıcıların internette gezinirken %90'a kadar daha az veri tüketmelerine olanak sağlaması. Bu arada modelin Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlar ve çevrimiçi sohbet uygulaması eBuddy önyüklü biçimde geldiğini de hatırlatalım.

Ve son önemli detay ise modelle birlikte aralarında Tetris, Bejeweled, Need for Speed The Run, Monopoly Deal ve SimCity Deluxe gibi çok sevilen oyunların da bulunduğu 40 farklı EA Games içeriği kullanıcılara ücretsiz sunulacak olması. Kullanıcılar ana ekrandaki EA Games simgesine tıklayarak bu içeriklere kolaylıkla ulaşabilecek ve iki ay içerisinde istedikleri oyunları indirip sınırsız biçimde oynayabilecekler.

Modelin teknik özelliklerine baktığımızda ise karşımıza 1.8-inç'lik (160×128) ekran, VGA kamera var, microSD üzerinden harici hafıza takviyesi (32GB) desteği ve müzikçalar ile radyo mevcut. İnternet bağlantısı GPRS üzerinden sağlanıyor. Bluetooth desteği de mevcut keza. 1400mAh bataryası ise hayli tatminkar.

Önümüzdeki çeyreğin başında, yani Temmuz ayı ile beraber, raflardaki yerini alacak olan modelin fiyatı vergiler hariç 38 avro olarak belirlenmiş.
 


mkyb

mkyb

Üye
Artık bu modelde arkasındaki hopörlörden ses veriyorsa.Nokia intihar etsin artık. :)
 
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Babacığıma bunu mu önersem :)
 

Neverex

Üye
Nokia bu hoparlörü arkaya koyup ne yapmaya çalışıyor. Benimde bir telefonum var aynı bunun gibi hoparlörü arkada. Benden çok dışarıdakiler duyuyor karşıdakinin sesini. :off:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

MAERKEK
Cevap
11
Görüntüleme
1K
_YldZEneS_
Cevap
3
Görüntüleme
734
gonyalı
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
370
Eren Değerli


Üst Alt