Haber Nokia’nın Android telefonu antutu’da göründü

PriZm

Üye
Bu cihazı keyfe mi yapmışlar ?
Bu proje zaten uzun süredir gizlice yürütülüyordu tahminimce.(Elop da göz yumuyor mecburen) ancak şimdi Microsoft un da haberi var ve cihaz bu demo hali ile kalacak.Seri üretime geçilmeyecek.Benim düşüncem ve görüşüm bu.

cyborg78

Üye
olabilir katılıyorum arkadaşım sana ( androit ) die sistem yok doğru.
aslı " android " ama nasıl mesela ingilizce yazılışı başka okunu başka, buda öyle bişey Türkçe'ye kaçyo biraz sonuna "T" eklenyo .d

PriZm

Üye
Bilgilendirme olsun. Android ingilizcede "endroyd" yada yazıldığı gibi "android" olarak okunuyor.

0MG90

Üye
Saygı duyarım , benim görüşümde çıkacak.

Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Nokia da işlev var ama nerede kullanacagini bilemediginden saga sola carpiyor,symbian i bitirdin megoo yaptin oda oldu ama tutupta wp'ye yonelmesi de acikcasi yanlisti,ney'e elini atsa kuruttu. Wp'li cihazlari o sekilde satsaydi sadece anakartini degistirip android olarak araya da 1-2 model koysaydi gercekten yine biraz biraz parlardi ama artik genel pazar payi ios ve android basi cekiyorsa daha halen wp. i fazla gelisliremiyorsa artik zaman kaybetmesi bosuna,sadelik ve saglamlik tamam da yeri geldiginde bazen ise yaramayan,birseyden sayilmayan nerdeyse her platform da olup gerekli uygulamalari koyamiyorsa sirf o yuzden bile kaciyorlar,en basitinden 808de dev kamera varken bir instagram bile yokken,kullanici yemisim bu telefonu bile diyor. Kamera tamam yada saglamlik tamam ama her zamanda kullanici sadece kamera ve saglamlikla yetinmiyor,uygulama azligindan bile bir cok telefon degistirenimiz var

Pikkaccu

Üye
Çıkarsa yanlış adım olur, düşük fiyatta wp amiral gemisi olarak Android daha akıllıca olur. Ama çıkmaz büyük ihtimal