Sensation
Emekli Yönetici
şimdi konuyu açtım içeriğini yazıyorum hangi bölümün ne anlama geldiğini neler içerdiğini ayrıntılı anlatıcam
evet geldi usta okumuştum.... konuya bölümleri yazıyorum açıklıyorum ne olduklarını ve oylama yapıcaz yani bu başlıklardan hangileri olsun hangileri olmasın diye... fikirleri alalım önce sonra bakarız... konuyu geniş çaplı ve yeterince açıklayıcı yapmaya çalışıyorum... yetişirse bakarsın yada yarın bakarsın zaten yorumlarda gelmiş olurSabah bakarım artık. Ama yukarıdaki gibi ise aşırı fazla. 2 ya da 3 yeter. Çünkü forumda yeterince Symbian bölümü var.
Yukarıda da yazmıştım ama galiba okumadınız. Size PM atmıştım. Gelmedi mi?
doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmuşşimdi dikkatimi şöyle birşey çekti N8 kullanan herkes çok memnun bu forumlarda N8'i karalayanlar N8 görmemiş bile çünkü gören aşık oluyor N8 kullanan biri ona bağlanıyor ve anlaşılıyorki bu N8'i kötüleyenler başka markalrı üste çıkarmak için fake mesajlr atıyorla gidip 5mp kameralrla foto çekip bu N8in kamerası diyorlar uzun lafın kısası N8 anltılmaz yaşanır.
cezbedici beni cezbediyorsun
evet konu hakkaten çok güzel oldu ya symbian3 destek teknik bir konu olmakla kalmıyor böylece arada kafamızda dağılıyor...
dikkatinizi çekiyormu diğer sistemlerin destek bölümleri bizim gibi değil millet birbirini tanımıyor.. hakkaten aile gibiyiz
ve en aktif forum symbian3.. ne zaman baksam anasayfaya hep bizim bölümden konular oluyor
symbian3 Destek forever
PANDORApandora =)
Nokia N8 sadece telefon degildir.
PANDORA
off yoruma bak aGaaa tek kelimeyle çok şey anlatmak budur işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?