Haber Nokia'dan Yeni Bir Lumia Tanıtımı Geliyor

merkel02

Kapalı Hesap
TAmam da nokia icon verizona özel olmayacakmı? Eğer o ise zaten biliyoruz sadece reklam kampanyasından başka bir şey olmaz bizim için Biz icon un özelliklerinde global versiyon bekliyoruz
tipi de aynı olsun icon ile.. ben çok beğendim

ON9

Üye
hayatımda Nokia dışında (Dolayısıyla Symbian dışında sistem kullanmamış) cihaz kullanmadığım için çekimser ve hala Nokia aşığıyım. Gerçi N9 u p.ç gibi ortada bırakıp gitmişlerdi ama wp içinmiş. Şikayetlerimiz var tabi olması da gayet normal. Zamanla hallolacak lafına da inanmıyorum şahsen. Sonuçta biz güncelleme alırken, rakip OSlar da yeni özellik ve deneyimler ortaya koyuyor. Ama yine de kişisel tercih olarak: yine de Nokia varsa ben de varım diyorum nokta.

Tepkiler: BLasTeaR, Rainesto ve Aybin.Kilic

dakamon

Üye
İcon gibi bir telefona hayır çok kalın bir telefon ince olsun hafif olsun bizim olsun

PureFood

Üye
videoyu yayınlayan Nokia usa. O yüzden icon olduğu açık bence. Global Nokia twitter hesabı bu videoyu paylaşmamış.

Bende anlamadım telefondan görüntüler olsa iyi olurdu

İlla aksiyonluk yapacak nokia

merhaba herkese videodaki sesler Nokia icon nün globol versiyonun yola çıktığı habercisi olabilir vada ses kalitesi

Rainesto

Üye
Ne geliyor duydunuz mu neyin eksik oldugunu duydum yazıyor videoda yani ben o kadar anladım

Ses ile ilgili bir geliştirme olabilir

dakamon

Üye
İCON da 2410 mah batarya olacakmış. Berbat..... Artık telefonlar 3000 mah bataryalara çıktılar bence nokianında bundan geri kalmaması lazım.

Söz konusu videonun açık hali ortaya çıktı.
Verizon'dan çıkacak Lumia Icon'un üstün ses kaydı teknolojisine vurgu yapıyormuş.

Buyrun hep birlikte izleyelim:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

@papakudioflu

Tepkiler: ceza87, beats ve Bay H

beats

Üye
Resmen sese focus yaptı çok iyiydi.

Tepkiler: ceza87
Lumia Icon ile ilgili bir video daha geldi.

Not: Bu arada cihazda Glance Screen desteği yokmuş sanırım @papakudioflu

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: Murat Alper ve Bay H
Nokia Lumia Icon'a yakından bakalım:

Şimdi de Nokia Lumia Icon'un kamerasıyla çekilmiş birkaç fotoğraf görelim:

Ekli dosyalar

Tepkiler: Murat Alper

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
böyle bir şey olacağını zannetmiyorum. Ayrıca ss'de sağdaki Nokia logosu yok nedense

Bekle gör mantığı beklemekten başka seçeneğimiz yok

youtubede lumia iconla tanıtım videolari var birden fazla tel güzele benziyor

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Tepkiler: ceza87

dakamon

Üye
Açıkcası lumia 1520 nin mikrofon kalitesiyle aynı değilmi bilmiyorum ama 1520 nin de mikrofon kalitesine baya bi dikkat çekilmişti. Nokia kamera üzerine yoğunlaştığı için videoları ve fotoğraflarını kusursuzlaştırmak adına büyük adımlar atıyor fakat samsungda bunu göremiyoruz. Videoda da olduğu gibi.