Nokia'dan -(Wi-Fi)-li Cep Telefonları (Tavsiyeler)

Konu Sahibi
Nokia'dan -(Wi-Fi)-li Cep Telefonları (Tavsiyeler)
Arkadaşlar yeni bir telefon almayı planlıyorum , Ocak2009'da Nokia N73 almıştım ancak telefonda Wi-Fi yok , N73'ten memnunum ancak Wi-Fi'ye merak saldım. Nokia'nın Wi-Fi'li bir cihazını almak istiyorum , Tavsiyelerinizi bekliyorum... II.El Cihaz alınacaktır...
-Bi de Söylediğiniz modelin II.El fiyatı hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum.

Cevaplarınız için şimdiden Çok Teşekkür Ederim...

bence n95 al 2.elden 700-800 tl arası bulursun

al bir n80 ikinci eli 250 lira arası internet canavarı cidden hayatını yaşa

arkadaşim alıcaksan nokia e51 sıfır fiyatı 439 TL kampanya var şu anda kaçırma derim ince zarif business telefonu....

N79 derim ama ikinci elini biraz zor bulursun .

N78 al derim karizmaysa karizma, özellikse özellik hepsi var. hem sıfır hemde fiyatı uygun

Konu Sahibi
Güzel cihaz , Olabilir =)ama ben II.düşünüyorum Bulabilirmiyim=?

Konu Sahibi
II. El bulunabilir mi =? Güzel tel ancak tel in kamera kısmı tipsiz gibi =¿

N95 8GB tek geçerim KuLLanıyorum çok ta memnunum.2.ELini 700-800 e kadar buLursun(çok temizLeri) normalLeri 600-650 falan..

Konu Sahibi
N95 8GB tek geçerim KuLLanıyorum çok ta memnunum.2.ELini 700-800 e kadar buLursun(çok temizLeri) normalLeri 600-650 falan..

teşekkürler N95e çıktığı zamandan beri hastayım karizması yok mu yetiyor vallahi , uygun bir fiyat bakıyorum ...

ardaaga

Üye
bence n80 al telefonda hersey var hemde diğer telefonların ikinci ellerine göre daha ucuz download speedde en hızlı telefon ben suanda kullanıyorum daha hiç bir sorununu görmedim ev dısında olduğumdada 3g modem olarak kullanıyorum hiç bir sorun olmuyor

Konu Sahibi
N80 arasında da kaldım ancak tel e çok kalın diyorlar ...

ardaaga

Üye
ben kullanıyorum elinde tutarken okadar kalınlığını hissetmiyorsun güzel tel n80 almayı düsünürsen bende yeni tel alıcağım için satıcam konusabiliriz