Nokia’dan MWC’de düşük fiyatlı Lumia duyurusu gelecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia’dan MWC’de düşük fiyatlı Lumia duyurusu gelecek mi?
Köklü cep telefonu devlerinden bir tanesi olan Nokia, son dönemde Lumia serisi akıllı telefon modelleri ile adından söz ettiriyor. Firma hatırlanacağı üzere son olarak Windows Phone 8 üzerinde çalışan akıllı telefon modellerini 2012 son çeyrek itibari ile satışa sunmuştu.

Nokia bir kaç gün sonra İspanya Barcelona‘da düzenlenecek olan MWC 2013, Mobil Dünya Kongresi’nde yeni akıllı telefon modellerini sunmaya hazırlanıyor. Özellikle Nokia’nın yeni üst seviye Pureview Lumia akıllı telefonu olarak Lumia 1000‘in duyurusu merakla beklense de firma orta ve giriş seviyesinde de yeni akıllı telefon modelleri duyurabilir.

Son günlerde özellikle Nokia Lumia 520 ve Lumia 720 akıllı telefon modelleri hakkında gerek görsel gerekse teknik özellik anlamında bilgiler gelmişti. Şu anda Nokia’nın WP8 olarak Lumia 620‘si en uygun fiyatlı akıllı telefon olarak yer alsa da Nokia 520 en uygun fiyatlı unvanını alabilir.

Bakalım MWC 2013‘de yeni hangi akıllı telefon modelleri tanıtılacak.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Gelmez zaten L620 var ve onuda yeni çıkardılar ama çıkarırsalar şaşırmamak lazım

anisti

anisti

Üye
çıkarsalar süper olur ya

gkcll

gkcll

Üye
lumia 520 de flaş olsa iyiymiş ben flaş sız telefon dan soğudum 603 ile akşamları fotoğraf çekmek hayel çünkü çekmek istediğin birşey olunca flaşı arıyor sun
paylaşım için :tşk:

Kerim.

Kerim.

Üye
lumia 520 de flaş olsa iyiymiş ben flaş sız telefon dan soğudum 603 ile akşamları fotoğraf çekmek hayel çünkü çekmek istediğin birşey olunca flaşı arıyor sun
paylaşım için :tşk:

İlk defa katiliyorum sana:blink::hmmm:ehe

SheFy

SheFy

Üye
720 , 800 TL civarı olursa 620 ve 520 nin yüzüne bakmam :)

erolustun

Üye
520'nin donanimi nasil olur? Islemci, ram, ekran vs. Adam gibi bir model olmayacaksa duyurmasinlar daha iyi. Asil marifet ozellik ve donanimi optimum seviyede tutarak uygun fiyat verebilmek. Kamerasinda flash yok ama ucuz demeleri bana sacma geliyor.

süper nova

süper nova

Üye
İşte nokia yine klasiklerini yapmaya başladı. Kameraya flaş koymama, otofokus koymama ya da ön kamera koymama symbian telefonların çoğu sırf bu özellikler yüzünden ölü doğdu. Bu haliyle tanıtılırsa lumia 520 de ölü doğmuş bir cihaz olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt