NOKIA'dan Meego ve Symbian'nın devamını isteyelim, linke girip oy verelim, tepkimizi gösterelim!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senatorlines

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA'dan Meego ve Symbian'nın devamını isteyelim, linke girip oy verelim, tepkimizi gösterelim!
Bu konuya önem verelim arkaşlar, oy vermek 1 dakk. bile almaz, link aşağıdadır:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mobilde link oy verilemiyor galiba

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Symbian ' ı at çöpe . Bir tek Meego üstünde çalışsın daha iyi olur .

dekor67

dekor67

Üye
ne ıstesek boş symbian bitti

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bu da bir fikir saygı duymak lazım

Nedenine gelecek olursak Symbian ismini duyunca insan o telefonu almaktan soğuyor çünkü Symbian herkesde kötü etkiler oluşturmuş . Oysa ki Meego gelişmeye açık bir sistem ve Intel destekli olması daha bir güven veriyor . Yoksa Symbian ile alıp veremediğim yok .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Nedenine gelecek olursak Symbian ismini duyunca insan o telefonu almaktan soğuyor çünkü Symbian herkesde kötü etkiler oluşturmuş . Oysa ki Meego gelişmeye açık bir sistem ve Intel destekli olması daha bir güven veriyor . Yoksa Symbian ile alıp veremediğim yok .

yanlış anladın arkadasım ben senin yorumun üstüne gelip saygı duymadan kendi fikrini dikte etmeye calışanlar olabilebilecegi için bastan uyarı koymak istedim oraya

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
yanlış anladın arkadasım ben senin yorumun üstüne gelip saygı duymadan kendi fikrini dikte etmeye calışanlar olabilebilecegi için bastan uyarı koymak istedim oraya

Neden sana değildi dostum zaten . Senin ne kadar anlayışlı olduğunu biliyorum ve bu yüzden size normal bir üyeden daha çok saygı duyuyorum .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Neden sana değildi dostum zaten . Senin ne kadar anlayışlı olduğunu biliyorum ve bu yüzden size normal bir üyeden daha çok saygı duyuyorum .

tesekkür dostum saygı herseyin baslangıcıdır

senatorlines

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle'den sonra 2012/3.çeyreğinde Symbian Carla sonra Donna... geliyor, çit çekirdekli yüksek Ghz hızında çalışan 1080p*30fps video kaydı yapan uygulama sayısı bakımından yetersiz olmayan rüzgar gibi bir Symbian geliyor bunun devamı kötü mü olur? Meego da zaten açık kodlu linux tabanlı bir işl.sistemi PR 1.2 güncellemesi 2012/3 geliyor 350 yenilikle N9 kullanıyorum hem kasasına hastayım hem de Meego'yu çok sevdim akıcı bir işl.sist. Nokia WP yanında bunlarla da cihaz çıkarmaya devam etmesi ve desteklemesi kötü mü olur, Samsung bak mesela Android'li, WP'lu, Bada'lı tel. yapmıyor mu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
meego pr1.2 geldi arkadasım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Symbian bitti diye diye millet bir hal oldu tamam Symbian bitti şuanki sistem Nokia Belle olacak zaten yakın zamandaki ufak bir güncellemeyle ve Symbian ismen bitmiş olacak ayrıca bu serinin 2016 da da sona ermeyeceğini ve "Nokia işletim sistemi" adı altında devam edeceğini düşünüyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Symbian bitti diye diye millet bir hal oldu tamam Symbian bitti şuanki sistem Nokia Belle olacak zaten yakın zamandaki ufak bir güncellemeyle ve Symbian ismen bitmiş olacak ayrıca bu serinin 2016 da da sona ermeyeceğini ve "Nokia işletim sistemi" adı altında devam edeceğini düşünüyorum

aynen arkadaşım bencede sence

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Yeni gelecek Featuring Pack 1 de "Nokia Belle Featuring Pack 1" olarak yazıyor işletim sistemi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt