Nokia'dan Lumialara özel uygulama:Nokia Conferance

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia'dan Lumialara özel uygulama:Nokia Conferance
Nokia windows phone işletim sistemli telefonları icin yeni uygulamalar yayınlayarak platformdaki farkliligini devam ettiriyor.

Lumia cihazlarına özel bir cok uygulamadan sonra şimdi de Nokia Conferance adıyla yeni bir uygulama daha Nokia Beta Labs'tan yayınlandı.

Adın da anlaşılacagı üzere uygulama konferans görüşmeleri cok kolay bir şekilde yapmanızı saglıyor. Uygulamayı windows phone magaza linkinden indirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021, Web Designer ve hasansen_83

hasansen_83

hasansen_83

Üye
tşkler kardeşim bilgiiçin

Duran.Y

Duran.Y

Üye
teşekkürler bugün WP bölümünde yeni haber okuyamadım diye üzülüyodum bu iyi geldi :D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
haber için teşekkürler abi... bu uygulama konferans demişsin adındanda anlaşıldığı gibi,lakin konferanslık bişey göremedim,daha çok takvimdeki notlar bildirimler vs onları gösteriyor gibime geldi,yani sadece takvime entegre bi uygulama olduğunu düşünüyorum...yanılıyorsam lütfen düzeltin...

hasansen_83

hasansen_83

Üye
nasıl çalışıyor pekı bılgısı olan varmı ben cozemedım de

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: abi, Nokia connecting people.:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben de pek incelemedim. Haberini gorunce direk paylaştim ama uygulamada takvimdeki kişilerle bir kurulum yapip konferans goruşme yapiliyor galiba.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
sen bunu cozersın ya :)

Web Designer

Web Designer

Üye
Haber için Teşekkürler abicim :)

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Nokia Ayrıcalıktır I <3 Nokia We <3 Microsoft

Symbianize

Symbianize

Üye
Güzel bişeye benziyor

serinaga

serinaga

Üye
Ali Kemal'in de dediği gibi aşağıdaki resimden de görüleceği gibi uygulamayı ilk açtığımda konferans çağrılardan bahsedildiği görülüyor ...

hasansen_83

hasansen_83

Üye
eğe sonrası nerd e ugulamanın :)

man20

man20

Üye
konferans görüşmesi deyince aklıma direk görüntülü görüşme geldi sanırım bunda o yok.

Üst Alt