Haber Nokia’dan Lumia 1320 Kazandıran Facebook Oyunu

ismail

Üye
Madem zaten burda açıkmış daha çok insan görsün diye biraz yükseltelim

Kesin bi tarih var mı çekiliş için

Madem zaten burda açıkmış daha çok insan görsün diye biraz yükseltelim

Kesin bi tarih var mı çekiliş için

Çekiliş 18.04.2014 tarihinde saat 10.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 Daire:37 Mecidiyeköy-İstanbul adresinde bulunan konferans salonunda yapılacak ve kazananlar, 24.04.2014 tarihinde Radikal Gazetesi Türkiye Baskısı’nda ve sayfası üzerinden duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Nokia Komünikasyon A.Ş. sorumlu tutulamaz. Asiller 09.05.2014, yedekler 24.05.2014 tarihlerine kadar kimliği ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.

Tepkiler: -Börteçine-

jepaq

Üye
ben facebook kullanmıyorum istemiyorum da..farklı bir isimle üye olsam formu doldururken gerçek ismi yazsam olur mu..kazanırsak kabul ederler mi acaba?

ben facebook kullanmıyorum istemiyorum da..farklı bir isimle üye olsam formu doldururken gerçek ismi yazsam olur mu..kazanırsak kabul ederler mi acaba?

Zaten önemli olan formu doldururken girdiğiniz isim.

rozetler tamam..içimden bir his kulaklık çıkacak diyor..hayırlısı

Ben de kulaklık için oynuyorum derken bir baktım tüm rozetler dolmuş.

ÖEY

Üye
Ben de yapayım dedim ama duvarımda paylaşmama rağmen yeni rozet vermedi uyuz şey.

Bana 1320 Gelcek Gibi 9 Faceden Tamamladım Ama Hepsi 1320 Değil İnşallah Amin.

sanane ile gönderildi

2 haftadir hepsini bitirmistim zaten

MaxipmaN

Üye
oynadım da kazandığım nasıl anlaşılcak kazanınca oyun sonunda kazandınız mı diycek?

oynamadık demeyelim bugün itibari ile başladım bende inşallah bizlerden birine çıkar

HeroMR

Üye
L1320 hariç hepsinde (cloud pop, monster kulaklık, L925, L625, Hoparlör vs.) 10 çekiliş kazandım (bitirdim) sadece L1320'de 1 tane kaldı. O da 2 gündür çıkmıyor

Çıkmaz bize. Eller cebe mod on.

Bende bir tek ben hepsini bitirdim sanıyordum ya la :/