Haber Nokia’dan Lumia 1320 Kazandıran Facebook Oyunu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia’dan Lumia 1320 Kazandıran Facebook Oyunu
Nokia Türkiye telefonlarıyla olduğu kadar düzenlediği etkinliklerle de kullanıcıların beğenisini kazanmaya çalışıyor.

Cep telefonu firmaları zaman zaman düzenledikleri etkinliklerle kullanıcılara çeşitli hediyeler kazanma fırsatı sunuyor. Bu konuda oldukça aktif olan Nokia Türkiye ise düzenlediği yeni bir etkinlikle kullanıcılarına Nokia Lumia 1320′den Knock kulaklıklara kadar bir çok hediye kazanma şansı veriyor.

Nokia’dan Lumia 1320 Kazandıran Facebook Oyunu - MaxiCep

Tepkiler: -Börteçine-
L1320 de 3 rozetim var bana çıkmaz ama bakalım ne olacak

sekajmer

Üye
ben hep oynuyorum hep zevkli hem de belki kulaklık çıkar

bana da çıkmaz ama şans işte. bi kere bi pc markasının yarışmasından kupa bardak kazanmıştım, ben bile şaşırmıştım

mtoyanik

Üye
aynı rozet denk geldi yaa 5 rozetten 3 ü tuttu

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Telefon yanıyla biraz kısıtlı dev bir marka ve Microsoft büyük pay ortağı.Olaya bu açıdan bakacak olursak sırf kulaklıkla göz boyaması iç açıcı bir durum değil.Onunda kayda değerliliğini tartışmak gerek.5'er yada 10'ar adet telefon cloud yerine Monster kulaklık tercih edilmeliydi.Büyük bir etki yaratırdı.Ama gel gelelim bizde umutlar bitmez ne alırsak kar misali Cloudlara da dadanmış bulunuyoruz.Bi ihtimal telefon anlayışı.

Çıkmayacağını bilse de insan oynuyor işte :d

Lumia 1320 komple bitti.
Lumia 925 komple bitti.
Lumia 625 komple bitti.
Monster kulaklık son 1 rozet kaldı.
JBL Hoparlör komple bitti.
Coloud kulaklık son 1 rozet kaldı.

Yani toplam 2 rozet kaldı. Onlar da çıkmıyor bi türlü.

benim hepsi ful l oldu bakalım ne çıkacak gerçi bu güne kadar bu tip oyunlardan bi nane çıkmadı ya hayırlısı

Hepsi bitti tekrar yapıyorum çekiliş sayısını arttırmak için

"En fazla 10 çekiliş hakkı" boşuna yani

MrtAltg

Üye
Bütün kategorilerdeki rozetleri tamamladım kayıt fromunu yolladık bakalım

Dejavuex

Üye
Bende çoktan bitirdim bakalım ne çıkıcak şans işi