Nokia'dan hTC ONE'a gönderme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia'dan hTC ONE'a gönderme

hTC'nin dünkü ONE tanıtımından sonra akıllı telefon sektöründe hareketlenmeler başladı.

Bilindigi uzere akıllı telefonlarda kamera denilince akla ilk gelen marka Nokia oluyor. hTC'nin Ultrapixel kamerasina vurgu yaparak tanittigi ONE ise hTC'yi bu konuda Nokia'ya ciddi rakip yapacak duzeyde. Tabi bu konuda Nokia'dan cevap gecikmedi. Dünkü tanıtımın ardından bir tweet geldi.

"One phone to rule them all"

Bir telefon kuralları belirler.

Nokia bu tweetle Lumia920'yi mi kastetti? Çünkü OİS(optik goruntu sabitleme) ve PUREVİEW teknolojisiyle akıllı telefonlarda kamera konusuna yeni boyut kazandirmişti.

Belki de Nokia MWC2013'te yeni tanıtacagı cihazla kamera konusunda getirecegi yeni yuksek standartları kastetti.

Sizce ONE kalitesi ispatlanmış Lumia920'nin pureview kamerasına rakip olabilir mi? Görüşlerinizi bu konu altında bizimle paylaşır mısınız???

tapatalk

Üye
Nokiada anca polemik yaparak gündeme gelmeye calissin.

Tepkiler: kurd-0

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokiada anca polemik yaparak gündeme gelmeye calissin.

bence haklı hTC ilk olarak 8x ile lumialari kopyaladi resmen. Şimdi de kamerada ois ile 920'den esinleniyor. Zaten sense5'i hic acmayalim neredeyse butun android kullanicilari wp'ye benzemiş diyor. Sen bu kadar guzel bir telefon yap boyle basit ayrilarla polemiklere kurban et yapilacak iş degil. Bir de renk ceşitleri konusu var o da ayri. Ama bence ONE kamerasiyla adindan cok soz ettirir. En azindan kamerasi icin Nokia alanlar bir daha duşunebilir.

esokmen

Üye
Haticeyi oldum olasi sevemedim ya.

tapatalk

Üye
Wp te benzemisse Microsoft halleder bence. sonuçta nokianin teknolojisi calinmamissa bi sıkıntı yok abi

pRime.

Üye
lumia ile mi hepsini yöneteceklermiş?
o kadar mı kafayı yediler ya?

pardon lumia yerine windows phone diyecektim.

kurd-0

Üye
HTCOne ile L920 kamera testleri yayınlandı mı?ama one çok ince olmuş gerçekten tasarımıda beğendim sense arayüzünü wpye benzetmiş ama android sayesinde wp arayüzünden daha kullanışlı olacaktır

[ENGİN];5828839' Alıntı:

ms akıl bırakmadı adamlar'da

Ms dedinde aklıma geldi. Ms(akil hastaligi) hastaligi var. Beyinle alakalı. Nerdende aklima geldi anlamadim ama geldi

MaxipmaN

Üye
htc kim ya nokiayı daha çok seviyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...