Nokia'dan "bükülme ötesi" cep! (Video)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia'dan "bükülme ötesi" cep! (Video)

Nokia'dan yeni "hissedilen" cep konsepti!

Nokia'nın yeni bükülen cep konsepti, sadece bükülmekle de kalmıyor, bakın neler yapıyor...

Nokia'nın WP7'li yeni Lumia'larını tanıtırken ortaya çıkardığı bükülebilen cep protopinin ardından, YouTube'da beliren bir videoda bükülen cep konseptinin nasıl ilerilere taşınabileceği gözler önüne serildi.

Nokia, videodaki konsept için "teknolojinin görünmez hale geldiği ve sezginin öne geçtiği yer" sözlerini kullanıyor. Ancak bükülebilen ceplere sıkça rastlamadığımızı düşündüğümüzde, nasıl sezgisel olabilecekleri bir soru işareti.

Videoda tüm telefonun büyük bir ekran halini alabildiği, sadece telefonu sallayarak bazı işlevlere erişilebildiği ve belki de en ilginci olan ekrandaki resmi "hissetmenin" mümkün olabildiği göze çarpıyor. Bakalım önümüzdeki yıllarda bu konseptlerin hangileri gerçeğe dönüşecek.

Nokia'nın yeni "hissedilen" cep konsepti videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz!

[video=youtube;SegLUbBJDhA]http://www.youtube.com/watch?v=SegLUbBJDhA&feature=player_embedded[/video]

pRime.

pRime.

Üye

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Teknoloji dur durak bilmiyor, gelecek, şimdiki bilim kurgu gibi olacak herhalde.

TheCower

TheCower

Üye
Yakında telefondan telefona ışınlanma da çıkar :)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Kesin symbiandır bunlarda:kop:

61semih

61semih

Üye
çıgır acar bu teknolı ama vıdeodakı cok ufak okı katlanabılıyor daha buyuk ve daha kullanıslı olabılır.zaten konsept bır urundur oyle piyasaya cıksada iş yapmaz ama emınım bunun arkası gelır daha kullanışlı bır hale gelır ve nokıa yı kurtarırsa boyle yenılıkler kurtarır

nalcam22

nalcam22

Üye
işte torunumun telefonu

kloı123

kloı123

Üye
en azından 10.kattan dusunce telefonumuz kırılmayacak insalar arasında o telefonla ınsan ıcıne cıktıgınızda elinizdekini telefon hariç her şey sanabilirler ekranı cok kucuk geldi bana :D

----------Eklendi @ 23:37:38 ---------- Yazıldı @ 23:36:56 ----------

bu arada nokia baba sana telefon degil işletim sistemi lazım baba android e gecse nokia dunyanın en ıyı markası olur kalite bakımından en ıyı marka zaten

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
ne gerek var ki buna :D

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
en azından 10.kattan dusunce telefonumuz kırılmayacak insalar arasında o telefonla ınsan ıcıne cıktıgınızda elinizdekini telefon hariç her şey sanabilirler ekranı cok kucuk geldi bana :D

bu arada nokia baba sana telefon degil işletim sistemi lazım baba android e gecse nokia dunyanın en ıyı markası olur kalite bakımından en ıyı marka zaten
Sana aynen katılıyorum kardeş.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu kırılır mı acaba :D

Emre-45

Emre-45

Üye
harika yaa

Del Rey

Del Rey

Üye

İyi de Android iyi bir OS değil ki :)

rapman

rapman

Üye
Nokia bu teknolojiyle eski gucunu geri kazanabilir.

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Android'e geçmek değilde Win7 veya SymbianOS geliştirilse daha güzel olur..
Bir de Nokia Fiyatta GERÇEKTEN ABARTIYOR..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt